Κως: «Ζοριλίκια» από τον Μπαγκλαντεσιανό – Έπαιξε ξύλο στα κρατητήρια ο 32χρονος κατηγορούμενος (video)

June 20, 2023


Στην Κω κρατείται τις τελευταίες ημέρες ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ως βασικός ύποπτος για την αρπαγή και δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε στραγκαλισμένη σε ερημική τοποθεσία στις Αλυκές της Κω.Από τους αστυνομικούς χαρακτηρίζεται σκληρός, ενώ κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα για την υπόθεση.Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, χθες ο 32χρονος επιτέθηκε σε συγ…

...κρατούμενούς του στα κρατητήρια. Ήταν άκρως ειρωνικός όταν προσπάθησαν να του μιλήσουν και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε σημάδια στο πρόσωπό του όταν πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.Ο ιατροδικαστής έχει αποδώσει...

Στην Κω κρατείται τις τελευταίες ημέρες ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ως βασικός ύποπτος για την αρπαγή και δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε στραγκαλισμένη σε ερημική τοποθεσία στις Αλυκές της Κω.

Από τους αστυνομικούς χαρακτηρίζεται σκληρός, ενώ κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, χθες ο 32χρονος επιτέθηκε σε συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια. Ήταν άκρως ειρωνικός όταν προσπάθησαν να του μιλήσουν και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε σημάδια στο πρόσωπό του όταν πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.

Ο ιατροδικαστής έχει αποδώσει τον θάνατο της άτυχης Αναστάζια σε στραγγαλισμό, καθώς η 27χρονη δεν φέρει άλλα τραύματα, πέρα από κάποια σημάδια στο σώμα της από τα κλαδιά με τα οποία είχε καλυφθεί το πτώμα της. Αυτό που μένει, είναι να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν η 27χρονη Πολωνή έπεσε θύμα βιασμού και αν υπάρχουν ίχνη από το DNA του 32χρονου στο άψυχο σώμα της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.