Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Αυτό είναι το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού! Εδώ φέρεται να πέρασε τις τελευταίες μαρτυρικές στιγμές της ζωής της η Αναστάζια (Video)

June 20, 2023


Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Στο φως της δημοσιότητας έφερε η εκπομπή T-live το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που πιθανότητα η αδικοχαμένη Αναστάζια φέρεται να πέρασε τις τελευταίες μαρτυρικές στιγμές της ζωής της. Από τα πλάνα παρατηρούμε τον 32χρονο να έχει ετοιμάσει την βαλίτσα του για να φύγει μιας και είχε βγάλει και εισιτήριο για την Ιταλία, ενώ παρατηρούμε και ένα τασάκι γεμάτο τσιγάρα…

. Παράλληλα, «ξέσπασε» ο αδερφός της Αναστάζια Ρουμπίνσκα που βρέθηκε νεκρή στην Κω.Αυτό είναι το σπίτι του 32χρονου ΜπαγκλαντεσιανούΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Στο φως της δημοσιότητας έφερε η εκπομπή T-live το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που πιθανότητα η αδικοχαμένη Αναστάζια φέρεται να πέρασε τις τελευταίες μαρτυρικές στιγμές της ζωής της. Από τα πλάνα παρατηρούμε τον 32χρονο να έχει ετοιμάσει την βαλίτσα του για να φύγει μιας και είχε βγάλει και εισιτήριο για την Ιταλία, ενώ παρατηρούμε και ένα τασάκι γεμάτο τσιγάρα. Παράλληλα, «ξέσπασε» ο αδερφός της Αναστάζια Ρουμπίνσκα που βρέθηκε νεκρή στην Κω.

Αυτό είναι το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.