Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Καβγάδες και προστριβές στη σχέση τους είχαν η Αναστάζια και ο 28χρονος σύντροφός της! (Video)

June 20, 2023


Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Καβγάδες και προστριβές φέρεται να είχαν το τελευταίο διάστημα στη σχέση τους η Αναστάζια και ο 28χρονος σύντροφός της, τον οποίο μάλιστα καλούν ξανά για κατάθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Mega.Παράλληλα, μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που έδειξε ότι η 27χρονη είχε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση μελετούν όλα…

... τα στοιχεία για την εξαφάνισή της και τη δολοφονία της.Από την ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως ο σύντροφος της 27χρονης ήξερε από την πρώτη στιγμή που βρισκόταν και μπορεί να μην έχει σχέση με τη δολοφονία αλλά βλέπουν κάποια «κενά» αναφορικά με τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια των ερευνών,...

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Καβγάδες και προστριβές φέρεται να είχαν το τελευταίο διάστημα στη σχέση τους η Αναστάζια και ο 28χρονος σύντροφός της, τον οποίο μάλιστα καλούν ξανά για κατάθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Παράλληλα, μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που έδειξε ότι η 27χρονη είχε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση μελετούν όλα τα στοιχεία για την εξαφάνισή της και τη δολοφονία της.

Από την ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως ο σύντροφος της 27χρονης ήξερε από την πρώτη στιγμή που βρισκόταν και μπορεί να μην έχει σχέση με τη δολοφονία αλλά βλέπουν κάποια «κενά» αναφορικά με τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια των ερευνών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 9:01

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.