Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Σεντόνι, νύχια, βίντεο και… Αυτά είναι τα τέσσερα στοιχεία “κλειδιά” που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος (Video)

June 20, 2023


Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της γυναικοκτονίας της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω. Η 27χρονη βρέθηκε νεκρή σε θαμνώδη περιοχή, κάτω από ένα σωρό από κλαδιά και ξερά χόρτα, ενώ για την αρπαγή της κατηγορείται 32χρονος ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.Ο 32χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν έχει σχέση με τη δολοφονία και εξερχόμεν…

...ος του δικαστικού μεγάρου είπε «δεν έκανα τίποτα». Ταυτόχρονα, ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια έδωσε τρεις καταθέσεις τις τελευταίες ώρες για να απαντήσει σε ερωτήματα που προέκυψαν αναφορικά με τα SMS που είχε ανταλλάξει με την 27χρονη πριν την εξαφάνιση.Αυτά είναι τα τέσσερα...

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της γυναικοκτονίας της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω. Η 27χρονη βρέθηκε νεκρή σε θαμνώδη περιοχή, κάτω από ένα σωρό από κλαδιά και ξερά χόρτα, ενώ για την αρπαγή της κατηγορείται 32χρονος ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν έχει σχέση με τη δολοφονία και εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου είπε «δεν έκανα τίποτα». Ταυτόχρονα, ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια έδωσε τρεις καταθέσεις τις τελευταίες ώρες για να απαντήσει σε ερωτήματα που προέκυψαν αναφορικά με τα SMS που είχε ανταλλάξει με την 27χρονη πριν την εξαφάνιση.

Αυτά είναι τα τέσσερα στοιχεία “κλειδιά” που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί θεωρούν πως η γυναικοκτονία θα εξιχνιαστεί μέσα τα τέσσερα στοιχεία «κλειδιά» που ακολουθούν, σύμφωνα με τον ALPHA:

  • Το σεντόνι που τύλιξαν το άψυχο σώμα της 27χρονης
  • Τα νύχια που ενδέχεται να έχουν ίχνη DNA
  • Η άρση απορρήτου αφού οι αστυνομικοί εκτιμούν πώς θα διαπιστώσουν τι συνέβη πριν τη δολοφονία
  • Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.