Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Αυτός είναι ο Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την Αναστάζια

June 20, 2023


Ο  νεαρός κατηγορούμενος άντρας είναι μόλις 32 ετών. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!important;height:0px!important;”),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};va…

...ar c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Στη δημοσιότητα η εικόνα τουΣτη δημοσιότητα φέρνουμε τη φωτογραφία του Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται και ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζιας στην...

Ο  νεαρός κατηγορούμενος άντρας είναι μόλις 32 ετών.

Στη δημοσιότητα η εικόνα του

Στη δημοσιότητα φέρνουμε τη φωτογραφία του Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται και ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζιας στην Κω. Πρόκειται για τον άνθρωπο που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς .

Στο μεταξύ, συνεχείς είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα καθώς οι αρχές εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης μετά και τον εντοπισμό της σορού της άτυχης κοπέλας στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, Μιχάλ, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε πρώτος τις αρχές για την εξαφάνιση της κοπέλας από την Πολωνία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.