Δολοφονία 27χρονης στην Κω: «Eκεί που βρήκαν την Αναστάζια εντοπίστηκαν σημάδια από…» – Νέες αποκαλύψεις “φωτιά” για την υπόθεση (Video)

June 20, 2023


Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και η 27χρονη Αναστάζια βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια μαύρη σακούλα σε υδροβιότοπο στην Κω. Η τραγική αυτή εξέλιξη ανοίγει έναν νέο κύκλο ερευνών με την ασφάλεια να προχωρά στη λήψη νέων καταθέσεων τόσο από τους φίλους του φερόμενου δράστη, όσο και από τον σύντροφο της άτυχης κοπέλας.Διαβάστε επίσης: «Δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρη…

...σκους απάνθρωπους Στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!» - Ξέσπασμα Βασίλειου Κωστέτσου για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην ΚωΟ δράστης πέταξε το πτώμα της, αφού πρώτα το είχε βάλει μέσα σε μια μαύρη σακούλα. Πριν φύγει από το σημείο, έριξε μερικά κλαδιά από πάνω, προσπαθώντας να κρύψει...

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και η 27χρονη Αναστάζια βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια μαύρη σακούλα σε υδροβιότοπο στην Κω. Η τραγική αυτή εξέλιξη ανοίγει έναν νέο κύκλο ερευνών με την ασφάλεια να προχωρά στη λήψη νέων καταθέσεων τόσο από τους φίλους του φερόμενου δράστη, όσο και από τον σύντροφο της άτυχης κοπέλας.

Διαβάστε επίσης: «Δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους Στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!» – Ξέσπασμα Βασίλειου Κωστέτσου για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Ο δράστης πέταξε το πτώμα της, αφού πρώτα το είχε βάλει μέσα σε μια μαύρη σακούλα. Πριν φύγει από το σημείο, έριξε μερικά κλαδιά από πάνω, προσπαθώντας να κρύψει την εγκληματική του πράξη. Στον υδροβιότοπο στις Αλυκές, όπου βρέθηκε το πτώμα της Αναστάζια, κάτω απο το δέντρο είχαν ψάξει αρχές και εθελοντές, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αργά χθες το βράδυ εντοπίστηκε απο εθελόντρια της Πυροσβεστικής. Η δυσοσμία ήταν αυτή που την οδήγησε στο σημείο.

«Πέφτει σε αντιφάσεις ο συγκάτοικος του 32χρονου κατηγορούμενου»

Το σενάριο που ερευνούν οι αρχές είναι να μεταφέρθηκε εκεί από κάποιο άλλο σημείο. Η τελευταία άκαρπη έρευνα στις Αλυκές έγινε το Σάββατο, ενώ ο βασικός ύποπτος ήταν κρατούμενος στην ασφάλεια. Ποιος μετέφερε συνεπώς το πτώμα της άτυχης κοπέλας; Υπάρχει ένας συνεργός ή περισσότεροι;

«Ο άνθρωπος που ζούσε με τον Μπαγκλαντεσιανό έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Άραγε όλο αυτό είναι μια κάλυψη του περιστατικού ή με κάποιον τρόπο τον βοήθησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη;» ανέφερε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

«Εντοπίστηκαν αποτυπώματα από ρόδες οχήματος στο σημείο που βρέθηκε η σορός»

Ο δράστης ή οι δράστες σκέπασαν τη μαύρη σακούλα με ένα σεντόνι, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αστυνομικοι έχουν λάβει DNA απο την 27χρονη ενώ η σήμανση αναζητά αποτυπώματα σε σακούλα και σεντόνι.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος έχει στην κατοχή του ένα ποδήλατο κι ένα μηχανάκι, συνεπώς με κανένα απο τα δυο δεν θα μπορούσε να μεταφέρει το πτώμα της κοπέλας. Αρα εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε κάποιο όχημα.

«Διαπιστώθηκαν απο τους αστυνομικούς πολλές ροδιές στο σημείο και έχουν ληφθεί αποτυπώματα απο τις ροδιές» τονίζει ο κ. Μπαλάσκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.