Σταύρος Μπαλάσκας: «Η Αναστάζια είχε προφίλ σε γνωστό site για συνοδούς, εξετάζονται πιθανά ραντεβού με πελάτες»

June 20, 2023


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες δημοσίευμα που αναφέρει πως η άγρια δολοφονημένη Αναστάζια της Κω διατηρούσε προφίλ σε δημοφιλή ιστοσελίδα με συνοδούς στην πατρίδα της, την Πολωνία.Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω δημοσίευμα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, ωστόσο οι Αρχές φέρονται πράγματι να ερευνούν πιθανή εμπλοκή της κοπέλας σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, πρ…

...οκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο ο συγκεκριμένος λογαριασμός στην ιστοσελίδα γνωριμιών είναι πράγματι δικός της ή αν οι φωτογραφίες της έχουν χρησιμοποιηθεί εν αγνοία της και αν μέσω αυτού του προφίλ υπήρχε σχετική δραστηριότητα εντός Ελλάδας.Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες δημοσίευμα που αναφέρει πως η άγρια δολοφονημένη Αναστάζια της Κω διατηρούσε προφίλ σε δημοφιλή ιστοσελίδα με συνοδούς στην πατρίδα της, την Πολωνία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω δημοσίευμα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, ωστόσο οι Αρχές φέρονται πράγματι να ερευνούν πιθανή εμπλοκή της κοπέλας σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο ο συγκεκριμένος λογαριασμός στην ιστοσελίδα γνωριμιών είναι πράγματι δικός της ή αν οι φωτογραφίες της έχουν χρησιμοποιηθεί εν αγνοία της και αν μέσω αυτού του προφίλ υπήρχε σχετική δραστηριότητα εντός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στα εγκληματολογικά εργαστήρια γίνονται προσπάθειες να «μιλήσει» το κινητό τηλέφωνο της Αναστάζια ώστε να εντοπιστούν πιθανοί «πελάτες» εντός Ελλάδας, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι ύποπτοι στη δολοφονία της. Τονίζει δε, πως οι ελληνικές Αρχές δεν ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου προφίλ στην ιστοσελίδα με συνοδούς εντός Πολωνίας, αλλά μόνο για ό,τι θα μπορούσε να αφορά στις κινήσεις του θύματος στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, αυτή τη στιγμή εξετάζεται το κινητό τηλέφωνο της Αναστάζια προκειμένου να εντοπιστεί πιθανή συσχέτιση της κοπέλας με τον λογαριασμό αυτό και κατά πόσο μέσω αυτού η ίδια είχε ανταλλάξει κλήσεις ή μηνύματα με άνδρες από την Ελλάδα ή είχε κλείσει ερωτiκά ραντεβού στην Κω όπου και βρέθηκε δολοφονημένη.




Κως: Αυτό είναι το πορφίλ σε πολωνική ιστοσελίδα συνοδών πολυτελείας της 27χρονης

Νέα τροπή στο θρίλερ που είναι σε εξέλιξη στην Κω με μια αποκάλυψη που ταράζει τα νερά.

Αν και ακόμη κανείς δεν ξέρει αν το προφίλ το δημιούργησε η ίδια ή κάποιος άλλος… εντούτοις στο strefa-hostess.pl που φιλοξενεί συνοδούς προς ενοικίαση, μπορεί ακόμη και σήμερα να βρει κάποιος το προφίλ της.

 Το προφίλ έχει πάνω από 14.000 προβολές

Μπαλάσκας: Η Αναστάζια της Κω είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς – Στο κάδρο των ερευνών και ένας Ελληνας

Πολύωρη ήταν η κατάθεση που έδωσε ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Κω, μετά από μέρες εξαφάνισης, όπως αποκάλυψε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα γιατί εξετάζεται από τις αρχές ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής, ανέφερε πως, κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε ένα προφίλ, που φέρεται να ανήκει στην άτυχη Αναστάζια, σε πολωνικό site συνοδών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, στο “κάδρο” της υπόθεσης υπάρχει κι ένας Έλληνας, ενώ έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής έξι καταθέσεις.

Το κινητό της 27χρονης Αναστάζια εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τη συνδρομή και ειδικού από το ηλεκτρονικό έγκλημα, ώστε να διαπιστωθεί αν το προφίλ ήταν πράγματι δικό της, οι επαφές, αλλά και η ανταλλαγή μηνυμάτων, εντός της ελληνικής επικράτειας. Όσον αφορά στην απουσία της κάρτας SIM, την οποία ο δολοφόνος εξαφάνισε, ο κ. Μπαλάσκας ήταν ξεκάθαρος πως τα κινητά “μιλάνε”.




Καλλιακμάνης: Ελέγχονται οι πληροφορίες

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα από τους παρουσιαστές της εκπομπής “Κοινωνία Ωρα MEGA”, είπε πως ισχύει ότι υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες, όμως προς το παρόν ελέγχονται.

Ο ίδιος τόνισε ωστόσο, πως δεν είναι απίθανο, άγνωστοι να έχουν υποκλέψει τις φωτογραφίες της 27χρονης και να τις έχουν χρηστιμοποιήσει σε σάιτ γνωριμιών.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.