Η κόpη λέει ότι εξαφανίζονται τα πράγματα της. Οι γονείς βάζουν κάμερα στο δωμάτιο της και βλέπουν την αλήθεια

June 20, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ένα 8χρονο κορίτσι παραπονούνταν συνέχεια στους γονείς της, πως χάνονται αντικείμενα από το υπνοδωμάτιό της, μέχρι που αποφάσισαν να τοποθετήσου…

...�ετήσουν μία κρυφή κάμερα στο διάδρομο του σπιτιού. Η κρυφή κάμερα κατέγραψε καρέ- καρέ τον…  επισκέπτη που έκανε έφοδο τα βράδια στο δωμάτιο του 8χρονου κοριτσιού, και δεν ήταν άλλος από τον μικρότερο αδερφό της.Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο το 2χρονο παιδί φαίνεται...



Ένα 8χρονο κορίτσι παραπονούνταν συνέχεια στους γονείς της, πως χάνονται αντικείμενα από το υπνοδωμάτιό της, μέχρι που αποφάσισαν να τοποθετήσουν μία κρυφή κάμερα στο διάδρομο του σπιτιού.



Η κρυφή κάμερα κατέγραψε καρέ- καρέ τον…  επισκέπτη που έκανε έφοδο τα βράδια στο δωμάτιο του 8χρονου κοριτσιού, και δεν ήταν άλλος από τον μικρότερο αδερφό της.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο το 2χρονο παιδί φαίνεται να μπαίνει το βράδυ στο δωμάτιο της αδερφής του, δύο φορές και βγαίνοντας την τελευταία φορά πήρε μαζί του ένα μικρό μαξιλάρι, χωρίς να γίνει αντιληπτός και πήγε στη συνέχεια στο δωμάτιό του.



Δείτε το παρακάτω βίντεο:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.