34χρονη γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 5,5 κιλών, μέσα στο σπίτι της

June 20, 2021


34χρονη γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 5,5 κιλών, μέσα στο σπίτι της

...ισκληρίδιο, ένα τεράστιο μωρό, το οποίο ζύγιζε 5,5 κιλά. Η εμπειρία τοκετού της 34χρονης Ayshah Maton ξεχωρίζει, διότι γέννησε σε μια πισίνα στο σαλόνι του σπιτιού της, τη μεγαλόσωμη κόρη της, η οποία ζύγιζε περισσότερα από 5 κιλά, με μόνη παρηγοριά για τον πόνο τις βαθιές...


Μία 34χρονη μανούλα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι της και χωρίς επισκληρίδιο, ένα τεράστιο μωρό, το οποίο ζύγιζε 5,5 κιλά.


Η εμπειρία τοκετού της 34χρονης Ayshah Maton ξεχωρίζει, διότι γέννησε σε μια πισίνα στο σαλόνι του σπιτιού της, τη μεγαλόσωμη κόρη της, η οποία ζύγιζε περισσότερα από 5 κιλά, με μόνη παρηγοριά για τον πόνο τις βαθιές εκπνοές και την καλή της διάθεση.

Η 34χρονη μανούλα γέννησε τον Μάρτιο και παρά το γεγονός ότι η εμπειρία του τοκετού της ήταν δύσκολη, εκείνη επιμένει ότι ήταν μια από τις πιο ήρεμες και όμορφες στιγμές της ζωής της.


Η κόρη της ζυγίζει το διπλάσιο από ένα μέσο μωρό, ωστόσο, αυτό δεν την πτόησε καθόλου. Αν και γνώριζε από πριν ότι η κόρη της είναι μεγάλη, επέμενε να γεννήσει φυσιολογικά στο σπίτι της.

Η 34χρονη μανούλα είχε αποφασίσει να γεννήσει μ’ αυτόν τον τρόπο, ξέροντας το μέγεθος του μωρού

«Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά στο σπίτι μου, ανεξάρτητα από το μέγεθος του μωρού» υπογράμμισε η 34χρονη μανούλα και συμπλήρωσε ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της.

Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του τοκετού στην πισίνα και δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εισπνέει και να εκπνέει βαθιά για να διαχειριστεί τον πόνο.


«Ήταν η πρώτη φορά που επέλεξα να γεννήσω στο σπίτι και πραγματικά ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είναι πολύ πιο χαλαρά όταν βρίσκεσαι σε ένα ασφαλές, οικείο περιβάλλον και όχι σε νοσοκομείο» επεσήμανε χαρούμενη και πρόσθεσε ότι η κορούλα της δεν την ταλαιπώρησε καθόλου, αν και ήταν μεγάλη σε μέγεθος.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.