Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κόλαφος» η μητέρα της Τοπαλούδη για τον Μπάμπη – «Το παιδί του θα τον μισήσει»

June 20, 2021


«Κόλαφος» υπήρξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, που μίλησε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αναφέρθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όσο και στην εξίσου αδικοχαμένη Καρολάιν.Η Κούλα Τοπαλούδη είπε για …

...την 20χρονη Καρολάιν ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι». Από την πλευρά του ο δικηγόρος Π. Σαράκης μίλησε για μηνυτήρια αναφορά έστω κι αν έχει πεθάνει ο συγγραφέας του...

«Κόλαφος» υπήρξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, που μίλησε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αναφέρθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όσο και στην εξίσου αδικοχαμένη Καρολάιν.

Η Κούλα Τοπαλούδη είπε για την 20χρονη Καρολάιν ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι». Από την πλευρά του ο δικηγόρος Π. Σαράκης μίλησε για μηνυτήρια αναφορά έστω κι αν έχει πεθάνει ο συγγραφέας του κειμένου στο βιβλίο της ‘Α Γυμνασίου, που αναφέρεται στον έρωτα 15χρονης για κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της υδραυλικό.

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη, τη στιγμή που έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις για το φονικό.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα κι εύλογα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γ. Σκάλκος, παρενέβη με το ερώτημα «γιατί γίνεστε εσείς αποδέκτης και όχι οι ειδικοί», υπενθυμίζοντας τα καταφύγια κακοποιημένων γυναικών.

Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρούν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα, πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Λασκαράτος υπενθύμισε ότι η μητέρα της Κάρολαϊν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, θίγοντας το φαινόμενο τα παιδιά να μην μιλάνε στον γονέα.

«Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», ανέφερε η κυρία Τοπαλούδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.