Ώρες αγωνίας για τη Μαριέττα Γιαννάκου – Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο νοσοκομείο Ναυπλίου

June 20, 2021


Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου η βουλευτής και πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέτα Γιαννάκου όπου παραμένει σε θάλαμο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ παρακολουθείται από τους θ…

...εράποντες ιατρούς.Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, η πρώην υπουργός διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και είναι σε σταθερή κατάσταση που δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.Η κυρία Γιαννάκου μεταφέρθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου από το Κρανίδι Αργολίδας...

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου η βουλευτής και πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέτα Γιαννάκου όπου παραμένει σε θάλαμο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, η πρώην υπουργός διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και είναι σε σταθερή κατάσταση που δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Η κυρία Γιαννάκου μεταφέρθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου από το Κρανίδι Αργολίδας όπου βρισκόταν το Σάββατο έχοντας δύσπνοια και υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις.

Αργά το βράδυ έγινε εισαγωγής της στο Νοσοκομείο ώστε οι γιατροί της Πνευμονολογικής Κλινικής να παρακολουθήσουν την πορεία της υγεία της.

Η σκληρή γλώσσα της Μαριέτας Γιανάκκου σχετικά με το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαριέττα Γιαννάκου είχε εκφράσει πριν από έναν περίπου μήνα την έντονη αντίθεσή της με το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια.

«Αντιλαμβάνομαι ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί τις προτάσεις των βουλευτών», ανέφερε σχολιάζοντας αποστροφή της ομιλίας του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Κώτσηρα ότι κάποιοι κινδυνολογούν σε σχέση με τις διατάξεις του νομοσχεδίου.

Μαριέτα Γιαννάκου

«Εγώ είδα άλλους να κινδυνολογούν, οι οποίοι έχουν πληρώσει εκατομμύρια για να κάνουν και ανοιχτή διαφήμιση», είπε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Αυτό που αποδείχθηκε σήμερα από τις ακροάσεις είναι σαφές. Όλοι οι πραγματικοί επιστημονικοί φορείς η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία, τα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, τα πανεπιστήμια, οι δικηγόροι όλης της χώρας, έκαναν τις επισημάνσεις που είχα κάνει και εγώ χθες. Και επειδή άκουσα τον υπουργό στην τηλεόραση να ισχυρίζεται περίπου ότι κανείς μας δεν ξέρει τι λέει και ότι δεν έχουμε επίγνωση κλπ, θέλω να του πω ότι δεν γίνεται έτσι η συνεργασία στο κοινοβούλιο και κανείς δεν είναι ο Πάπας της Ρώμης. Εδώ μιλάμε για την επιστήμη και την κοινή λογική».

Η Μαριέτα Γιαννάκου πρόσθεσε επίσης ότι: «Το νομοσχέδιο δεν είναι πιστό, απολύτως, στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών και στη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης. Είναι, επίσης, σίγουρο, ότι αφήνει ορισμένους υπαινιγμούς, όπως παραδείγματος χάριν, με αυτό το “εξίσου”, το οποίο μπορεί να παραπέμψει αλλού. Όπως και η αναφορά στο 1/3 του χρόνου, που δεν είναι ενδεικτική, είναι υποχρεωτική, όπως αντιλαμβάνεστε, θα φέρει περισσότερες συγκρούσεις και ίσως, προσφυγή στη δικαιοσύνη, διότι το 1/3 επί ποίου χρόνου θα είναι; Επί των διακοπών, επί της εβδομάδος, επί της ημέρας κ.λπ.;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ακόμη ότι δεν συμμετείχαν στο διάλογο με το υπουργείο Δικαιοσύνης παραδοσιακές γυναικείες οργανώσεις και προσέθεσε: «Αντίθετα, είδαμε απίθανες οργανώσεις, γονείς, συνεπιμέλεια, ενεργοί μπαμπάδες, τρομερές διαφημίσεις υπέρ του νομοσχεδίου, που σημαίνει χρήμα πολύ και μία πανομοιότυπη επιστολή, η οποία αποστέλλεται σε εμάς με mail, με διάφορα ονόματα χωρίς πραγματικά στοιχεία, δηλαδή, ψευδή. Τόσο πολύ αγαπούν τα παιδιά τους αυτοί, ώστε δεν μπορούν να συντάξουν μια επιστολή να μας στείλουν, για το προκείμενο θέμα; Ή μήπως είναι ένα γραφείο, το οποίο διαθέτει και το χρήμα και στέλνει όλα αυτά, με ψευδή ονοματολογία; Γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι αυτό, το δεύτερο».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.