Survivor 4: Το μήνυμα του Τριαντάφυλλου στον Γιώργο Λιβάνη – «Γιώργο μου εγώ…»

June 20, 2021


Καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα και επί τη ευκαιρία, έστει…

...λε και ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη.Συγκεκριμένα ο Ντάφυ μίλησε για την επίσκεψη που έκανε στα σπίτια του Σάκη και της Μαριαλένας και εξήγησε πώς εξελίχθηκε η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι. VIRAL...

Καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα και επί τη ευκαιρία, έστειλε και ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη.

Συγκεκριμένα ο Ντάφυ μίλησε για την επίσκεψη που έκανε στα σπίτια του Σάκη και της Μαριαλένας και εξήγησε πώς εξελίχθηκε η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για τον Γιώργο Λιβάνη και τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας

«Πήγα στους γονείς και του Σάκη και της Μαριαλένας γιατί το υποσχέθηκα. Ο Σάκης είναι αδερφός μου και η Μαριαλένα το ίδιο. Περάσαμε ωραία με τα παιδιά, περάσαμε και δύσκολα. Έχουμε ίδιες απόψεις και συμφωνούμε σε πολλά θέματα. Ο Σάκης είναι ένα τίμιο παιδί που παλεύει, η Μαριαλένα ένα φτωχό κορίτσι που παλεύει. Χαίρομαι που είναι αδέλφια μου, τους αγαπάω. Ο Σάκης αγαπάει πάρα πολύ τη Μαριαλένα και η Μαριαλένα έχει γοητευτεί από αυτό που έκανε ο Σάκης γι’ αυτήν. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ», είπε ο Τριντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος είπε για τον Γιώργο Λιβάνη: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν τον δω θα του πω ότι εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Εγώ ήμουν στους κόκκινους και τα παιδιά στους μπλε. Η Μαριαλένα δεν ήθελε να βλέπει τον Σάκη όταν ήρθε στο παιχνίδι, αλλά μετά σμίξανε. Κι εγώ τους βρήκα… έτοιμους στην κόκκινη ομάδα. Τι να κάνω εγώ; Να πω στη Μαριαλένα γιατί είσαι με τον Σάκη; Άρα εγώ, Γιώργο μου, δεν φταίω σε τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.