Survivor spoiler 20/06: Θρίλερ στον τελικό – Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

June 20, 2021


Survivor spoiler: Ο Γιώργος Λιανός το είπε επίσημα, όπως το βλέπουμε στο trailer. Στο Survivor έμειναν μόνο δύο εβδομάδες πια, μέχρι οι παίκτες να φύγουν από τη Δομινικανή Δημοκρατία και να γυρίσουν σ…

...την Ελλάδα, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.Θα έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες μέσα από κακουχίες, δυσκολίες και μια πραγματική κατάσταση ενστίκτου επιβίωσης, από την οποία θα έχουν περάσει οι παίκτες, προκειμένου να φτάσουν μέχρι την τελική ευθεία και να διεκδικήσουν...

Survivor spoiler: Ο Γιώργος Λιανός το είπε επίσημα, όπως το βλέπουμε στο trailer. Στο Survivor έμειναν μόνο δύο εβδομάδες πια, μέχρι οι παίκτες να φύγουν από τη Δομινικανή Δημοκρατία και να γυρίσουν στην Ελλάδα, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Θα έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες μέσα από κακουχίες, δυσκολίες και μια πραγματική κατάσταση ενστίκτου επιβίωσης, από την οποία θα έχουν περάσει οι παίκτες, προκειμένου να φτάσουν μέχρι την τελική ευθεία και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο μεγάλος τελικός, λοιπόν, έρχεται και φαίνεται πως τρεις είναι οι παίκτες, που θα βρεθούν στην Ελλάδα για να αναμετρηθούν. Κι αυτό, επειδή, μετά τη σημερινή (20/6) αποχώρηση, για την οποία ήδη γνωρίζουμε ποιος θα φύγει, θα ακολουθήσουν λογικά άλλες δύο στις επόμενες ισάριθμες εβδομάδες, αν και ο Λιανός θα ξεκαθαρίσει σύντομα το ποια θα είναι η διαδικασία, μέχρι την ανάδειξη του νικητή, γυρίζοντας στην χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.