Άρτα: Κατέρρευσε η μητέρα του 14χρονου Σπύρου – Με λευκά ρούχα και τριαντάφυλλο στο χέρι οι συμμαθητές του

June 17, 2025


«Όλο το χωριό είναι μαύρο και πένθιμο», αναφέρει γειτόνισσα της οικογένειας στην Άρτα, που είδε τον 14χρονο Σπύρο να γνωρίζει τραγικό θάνατο στον ποταμό Άραχθο, προσπαθώντας να σώσει τον 12χρονο φίλο του, με τις σκηνές στην κηδεία του να είναι συγκλονιστικές.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Όλο το χωριό είναι μαύρο και πένθιμο», αναφέρει γειτόνισσα της οικογένειας στην Άρτα, που είδε τον 14χρονο Σπύρο να γνωρίζει τραγικό θάνατο στον ποταμό Άραχθο, προσπαθώντας να σώσει τον 12χρονο φίλο του, με τις σκηνές στην κηδεία του να είναι συγκλονιστικές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.