Survivor spoiler 17/06: Δωροδοκούν κόσμο για να ψηφίσει τον Ασημακόπουλο να παραμείνει

June 17, 2021


Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες! Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου διαμορφώθηκε η τριάδα των προτεινόμενων προς αποχώρηση στα social media και συγκεκριμένα στο instagram κυ…

...κλοφορεί μια φωτογραφία όπου γνωστό κατάστημα στέλνει μήνυμα και παρακινεί διάφορους χρήστες να ψηφίσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που είναι ένας από τους υποψήφιους, να παραμείνει στο παιχνίδι με αντάλλαγμα έκπτωση στα προϊόντα τους έως και 30%!Όπως καταλαβαίνετε το μήνυμα...

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες! Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου διαμορφώθηκε η τριάδα των προτεινόμενων προς αποχώρηση στα social media και συγκεκριμένα στο instagram κυκλοφορεί μια φωτογραφία όπου γνωστό κατάστημα στέλνει μήνυμα και παρακινεί διάφορους χρήστες να ψηφίσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που είναι ένας από τους υποψήφιους, να παραμείνει στο παιχνίδι με αντάλλαγμα έκπτωση στα προϊόντα τους έως και 30%!

Όπως καταλαβαίνετε το μήνυμα αυτό έπεσε σε κάποιον αντιφαν του Γιώργου και διέρρευσε με αποτέλεσμα να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων! Θεωρείτο αδικία για τους υπόλοιπους δυο παίκτες η κίνηση αυτή! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.