«Έθαβαν» την Κατερίνα Καινούργιου και τους άκουσε

June 17, 2021


Μια απίθανη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε, αφήνοντας μάλιστα, να εννοηθεί, ότι η αντίδρασή της θα γίνει ετεροχρονισμένα.Μετά την προβολή βίντεο από το Survivor, όπου η…

... Μαριαλένα Ρουμελιώτη κρυφάκουσε μια συζήτηση της Ελένης Χαμπέρη με τους υπόλοιπους παίκτες, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το εξής: «Κι εγώ περάσει έξω από γραφείο για να πάω σε ραντεβού και άκουγα να μιλούν πολύ άσχημα για εμένα».«Χτύπησες την πόρτα να τους πεις ότι είσαι...

Μια απίθανη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε, αφήνοντας μάλιστα, να εννοηθεί, ότι η αντίδρασή της θα γίνει ετεροχρονισμένα.

Μετά την προβολή βίντεο από το Survivor, όπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κρυφάκουσε μια συζήτηση της Ελένης Χαμπέρη με τους υπόλοιπους παίκτες, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το εξής: «Κι εγώ περάσει έξω από γραφείο για να πάω σε ραντεβού και άκουγα να μιλούν πολύ άσχημα για εμένα».

«Χτύπησες την πόρτα να τους πεις ότι είσαι απέξω;», ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η παρουσιάστρια απάντησε με νόημα: «Όχι, αλλά θα την χτυπήσω σύντομα. Έθαβαν εμένα και έναν συνεργάτη μου».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.