Άδωνις Γεωργιάδης για την πορεία στη Γάζα: «Η αφέλεια και η ανοησία των αριστερών της Δύσεως ξεπερνά κάθε φαντασία»

June 16, 2025


Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στην πρωτοβουλία «Πορεία προς τη Γάζα» δεν άργησε να έρθει. Με αιχμηρή γλώσσα και μέσω ανάρτησής του στο X, ο Υπουργός Υγείας σχολίασε τις ενέργειες των συμμετεχόντων, κάνοντας λόγο για «αφέλεια και ανοησία».Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την πρωτοβουλία March to Gaza (Πορεία προς τη Γάζα), καθώς και τη συμμετοχή Ελλήνων αλληλέγγυων σε αυτήν, με ανάρτηση που δημοσίευσ…

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στην πρωτοβουλία «Πορεία προς τη Γάζα» δεν άργησε να έρθει. Με αιχμηρή γλώσσα και μέσω ανάρτησής του στο X, ο Υπουργός Υγείας σχολίασε τις ενέργειες των συμμετεχόντων, κάνοντας λόγο για «αφέλεια και ανοησία».

Αιχμηρό σχόλιο από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την πρωτοβουλία March to Gaza (Πορεία προς τη Γάζα), καθώς και τη συμμετοχή Ελλήνων αλληλέγγυων σε αυτήν, με ανάρτηση που δημοσίευσε το μεσημέρι της Κυριακής (15/6) στον λογαριασμό του στο X.

Η ανάρτησή του:

«Σε όλες σχεδόν τις Δυτικές Χώρες από την Αριστερά και διάφορους άλλους περιθωριακούς, γίνονται ασταμάτητες διαδηλώσεις για την Γάζα. Ποτέ δεν έκαναν για την Ουκρανία, για τους Χριστιανούς του Σουδάν που σφάζονται καθημερινά από τους ισλαμιστές εκεί, για τους Γιεζίντι που εξολόθρευσε ο ISIS, αλλά καθημερινά κλείνουν τους δρόμους και τις πλατείες μας για τη Γάζα και την Χαμάς», τόνισε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Συνεχώς τους ακούμε να κατηγορούν όλες τις Κυβερνήσεις της Δύσης για “αυταρχισμό” κλπ “χούντα Μητσοτάκη” στην Ελλάδα και άλλα παρόμοια… έφτασαν λοιπόν οι “αλληλέγγυοι” στην πορεία τους προς την Γάζα στην Αίγυπτο και νόμιζαν ότι μουσουλμάνοι αυτοί, θα υποστηρίζουν τις ανοησίες τους. Τους έπιασε όμως ο κόσμος της Αιγύπτου στα χέρια του, που ξέρει την αλήθεια για το τί εστί Χαμάς, το τί γίνεται στη Γάζα και το γιατί οι Αιγύπτιοι φυλάνε πιο αυστηρά τα σύνορά τους με την Γάζα μή τυχόν και περάσει κανένας στην Αίγυπτο από εκεί, και τους φέρθηκε όπως βλέπετε στα πλάνα», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να καταλήξει:

«Τώρα ζητούν την βοήθεια των Κυβερνήσεων τους, των ίδιων που βρίζουν καθημερινά ως “χούντα” κλπ για να τους σώσουν από τους Αιγυπτίους. Η αφέλεια και η ανοησία των αριστερών της Δύσεως ξεπερνά κάθε φαντασία και δυστυχώς δεν είναι μόνον Ελληνικό φαινόμενο».

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.