Το κόλπο του Γιώργου Τράγκα με τις αποδείξεις – Πώς «καθάριζε» τα λεφτά που φέρεται πως λάμβανε από εκβιασμούς

June 16, 2022


Πάνω από 140 εκατομμύρια ευρώ αποτιμάται η περιουσία του Γιώργου Τράγκα αφήνοντας πίσω του ακίνητα, μετρητά, ράβδους χρυσού αλλά και θυρίδες. Ωστόσο, όλη η περιουσία έχει δεσμευτεί, το ίδιο και της γ…

...υναίκας του και οι αρμόδιοι ψάχνουν με ποιον τρόπο ο δημοσιογράφος απέκτησε τόσα πολλά χρήματα και ακίνητα κατά τη διάρκεια της ζωής του.Σύμφωνα μάλιστα με το Mega, ένα από τα «κόλπα» του δημοσιογράφου για να δικαιολογεί τα χρήματα που φέρεται να κέρδιζε είναι από εκβιασμούς....

Πάνω από 140 εκατομμύρια ευρώ αποτιμάται η περιουσία του Γιώργου Τράγκα αφήνοντας πίσω του ακίνητα, μετρητά, ράβδους χρυσού αλλά και θυρίδες. Ωστόσο, όλη η περιουσία έχει δεσμευτεί, το ίδιο και της γυναίκας του και οι αρμόδιοι ψάχνουν με ποιον τρόπο ο δημοσιογράφος απέκτησε τόσα πολλά χρήματα και ακίνητα κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Σύμφωνα μάλιστα με το Mega, ένα από τα «κόλπα» του δημοσιογράφου για να δικαιολογεί τα χρήματα που φέρεται να κέρδιζε είναι από εκβιασμούς. Μετά από καταγγελίες που είχαν φτάσει στην Αρχή για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Τράγκας απειλούσε με δημοσιεύματα επιχειρηματίες και συγκεκριμένα τους ζητούσε μεγάλα χρηματικά ποσά, ορισμένες φορές και με τη μορφή «μηνιάτικου» για να μην δυσφημούνται οι εταιρείες τους.

Όταν παραλάμβανε τα ποσά αυτά, ο Γιώργος Τράγκας εξέδιδε εικονικές αποδείξεις από ένα κοινό μπλοκ αποδείξεων. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει ότι υπάρχει μία νομιμότητα στις συναλλαγές του με τους επιχειρηματίες. Από τα στοιχεία που προσκόμισαν στις Αρχές οι επιχειρηματίες, αυτές οι αποδείξεις δεν είχαν πάνω τους κάποιο φορολογικό στοιχείο, ήταν ουσιαστικά εικονικές αποδείξεις. Παράλληλα, στο πόρισμα των 60 σελίδων, αναφέρεται ρητά ότι ο Γιώργος Τράγκας έχει υποπέσει στο αδίκημα της εκβίασης.

Το κόλπο του Γιώργο Τράγκα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.