Υποκλινόμαστε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Χτίζω για τα παιδιά μου, δεν θα τα παρατήσω»

June 14, 2023


Ο Γιάννης είναι το παιδί που έχει αγαπήσει όλη η Ελλάδα όχι μόνο για τις νίκες του στον αθλητισμό αλλά για την ιστορία και το ήθος του.Μπορεί το πρωτάθλημα του ΝΒΑ να έληξε άδοξα και πρόωρα για τον Αντετοκούνμπο ωστόσο δεν επαναπαύεται και συνεχίζει την σκληρή προπόνηση τόσο για να είναι έτοιμος για την απαιτητική και δύσκολη σεζόν στο NBA αλλά για το Παγκόσμιο του Μπάσκετ στα τέλη Αυγούστου.Ένα α…

...� στα τέλη Αυγούστου.Ένα ακόμα μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες από την προπόνηση που έκανε στο ΟΑΚΑ το πρωί της Δευτέρας (12/6), στις οποίες φαίνεται να λιώνει -κυριολεκτικά- στο γuμναστήριο.Ένα ακόμα μήνυμα με νόημα από τον Γιάννη...

Ο Γιάννης είναι το παιδί που έχει αγαπήσει όλη η Ελλάδα όχι μόνο για τις νίκες του στον αθλητισμό αλλά για την ιστορία και το ήθος του.

Ο Γιάννης της Ελλάδας μας

Μπορεί το πρωτάθλημα του ΝΒΑ να έληξε άδοξα και πρόωρα για τον Αντετοκούνμπο ωστόσο δεν επαναπαύεται και συνεχίζει την σκληρή προπόνηση τόσο για να είναι έτοιμος για την απαιτητική και δύσκολη σεζόν στο NBA αλλά για το Παγκόσμιο του Μπάσκετ στα τέλη Αυγούστου.

Ένα ακόμα μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες από την προπόνηση που έκανε στο ΟΑΚΑ το πρωί της Δευτέρας (12/6), στις οποίες φαίνεται να λιώνει -κυριολεκτικά- στο γuμναστήριο.

Ένα ακόμα μήνυμα με νόημα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Μάλιστα, ο σούπερ σταρ των Μπακς ανέφερε στη λεζάντα: “Χτίζω για τα παιδιά μου, δεν θα τα παρατήσω”. Πρόκειται για στίχους από το τραγούδι “I’m On” του Lil Baby.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικά 24ωρα είχε επισκεφθεί το ΣΕΦ για προπόνηση. Τότε είχε σημειώσει: “Δεν διαπραγματεύομαι με τον εαυτό μου. Η δουλειά θα γίνει”.

Δείτε το post του!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.