10 μυστικά ομορφιάς από την make- up artist των επωνύμων Καίτη Τομαζίνου

June 14, 2021


Η κατάσταση της πανδημίας δυστυχώς επιβάλλει την αναστολή λειτουργίας των studio μακιγιάζ. Η Καίτη Τομαζίνου, όμως παρά τις δυσκολίες θέλει να είναι κοντά στις γυναίκες που τόσο καιρό της εμπιστεύοντα…

...ι το πρόσωπο τους.Η εμπειρία της Καίτης Τομαζίνου σε συνδυασμό με το ταλέντο της, της επιτρέπουν, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να δημιουργεί ξεχωριστά μακιγιάζ. Την εμπιστεύθηκαν σε μεγάλες διοργανώσεις εκπαίδευσης μακιγιάζ, στους Ολυμπιακούς αγώνες και τη Eurovision.Με...

Η κατάσταση της πανδημίας δυστυχώς επιβάλλει την αναστολή λειτουργίας των studio μακιγιάζ. Η Καίτη Τομαζίνου, όμως παρά τις δυσκολίες θέλει να είναι κοντά στις γυναίκες που τόσο καιρό της εμπιστεύονται το πρόσωπο τους.

Η εμπειρία της Καίτης Τομαζίνου σε συνδυασμό με το ταλέντο της, της επιτρέπουν, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να δημιουργεί ξεχωριστά μακιγιάζ. Την εμπιστεύθηκαν σε μεγάλες διοργανώσεις εκπαίδευσης μακιγιάζ, στους Ολυμπιακούς αγώνες και τη Eurovision.

Με τεράστια εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ, αποτελεί τη Νο1 επιλογή επωνύμων, έχοντας καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους make up artists της Ελλάδας. Στα αξιοσημείωτα της επαγγελματικής της καριέρας είναι η συμμετοχή της, στη διδασκαλία ομάδα 120 μαθητών μακιγιέρ για την υλοποίηση των αναγκών επαγγελματικού μακιγιάζ, στην Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Καίτη Τομαζίνου - make- up artist

Η επιτυχημένη make-up artist με σπουδές στην αισθητική και το επαγγελματικό μακιγιάζ , με εξειδίκευση στα special effects ,στο body painting, στη χρωματολογία και στη χρωματική ανάλυση και με συμμετοχή σε διακεκριμένα σεμινάρια γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το μακιγιάζ για τις γυναίκες και πόσο τους έχει λείψει.

Γι’ αυτό η επιτυχημένη make- up artist μαζί με την κόρη της Χαρά Τομαζίνου ,που κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μακιγιάζ, αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί μας μερικά μυστικά ομορφιάς για να πετυχαίνουμε ένα , όσο το δυνατόν, πιο επαγγελματικό μακιγιάζ μόνες μας.

  • Η πιο σημαντική συμβουλή για τέλειο μακιγιάζ, είναι η φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου με τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης.
  • Αφού πλέον είναι δύσκολο να φορέσουμε έντονα κραγιόν λόγω της μάσκας, παίξε με τα χρώματα της μάσκαρας. Ξέχνα την μαύρη κλασική μάσκαρα και συνδύασε το χρώμα με την διάθεσή σου. Οι χρωματιστές μάσκαρες θα δώσουν ένα πολύ πιο έντονο βλέμμα.
  • Αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή ή μικτή, βάλε στην ιεροτελεστία της ομορφιάς σου μια λοσιόν για ματ όψη.
  • Για να έχεις ξεκούραστο βλέμμα άπλωσε concealer σε ένα χρώμα πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σου, στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.
  • Για να έχεις ένα φυσικό και απαλό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου, που να καλύπτει τις ατέλειες αλλά να μην σε βαραίνει ανάμειξε το υγρό foundation με την κρέμα ημέρας σου.
  • Πάντα να χτενίζεις τα φρύδια σου προς τα πάνω και έξω! Αυτή η τόσο απλή κίνηση κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ανοιχτά.
  • Αφού τελειώσεις με το μακιγιάζ σου, κάνε λίγο πίσω και κοιτάξου για άλλη μια φορά στον καθρέφτη. Δες τι διορθώσεις μπορεί να χρειάζονται- περισσότερο ρουζ, λιγότερη λάμψη;- γιατί αυτή είναι η εικόνα που θα βλέπουν και οι άλλοι.
  • Μην φοβάσαι το eyeliner. Το υγρό eyeliner σε μορφή στυλό είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχεις το τέλειο cat eye, που θα αναδείξει απίστευτα τα μάτια σου. Πειραματίσου μέχρι να βρεις το σχήμα που σου αρέσει! Με λίγη προσπάθεια η δημιουργία της τέλειας γραμμής eyeliner θα είναι παιχνίδι!
  • Για να κάνεις τα μάτια σου να λάμπουν χρησιμοποιήστε ένα highlighter ή μια ιριδίζουσα σκιά ματιών. Άπλωσε τη στο κόκκαλο του φρυδιού, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο κέντρο του βλεφάρου!
  • Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, πότε μα ποτέ μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις το μακιγιάζ από το πρόσωπο σου!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Καίτης Τομαζίνου στο Facebook: https://www.facebook.com/makeupart.kaititomazinou/.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.