Αδιανόητο: Γυναίκα «αναστήθηκε» μέσα στο φέρετρό της – Σοκάρει το βίντεο από το γραφείο τελετών

June 13, 2023


Έκπληκτοι έμειναν οι συγγενείς μιας 76χρονης που πέθανε και λίγες ώρες μετά… επανήλθε μέσα στο φέρετρό της. Σύμφωνα με την Daily Mail η Bella Montoya αρρώστησε στο σπίτι της την Παρασκευή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Martín Icaza στην επαρχία του Los Rios. Ο γιος της, Gilbert Balberán, είπε στο El Universo ότι εισήχθη στις 9 το πρωί και διαπιστώθηκε ο θάνατός της στις 12:00 μετά από εγκεφαλικό ε…

...πεισόδιο.Η Montoya πέρασε τέσσερις ώρες μέσα στο φέρετρο και επρόκειτο να αλλάξει ρούχα σε ένα γραφείο τελετών όπου ξαφνικά η οικογένειά της παρατήρησε ότι έδινε σημεία ζωής γύρω στις 20:50.«Η μητέρα μου άρχισε να κουνάει το αριστερό χέρι, να ανοίγει τα μάτια της, το στόμα», είπε...

Έκπληκτοι έμειναν οι συγγενείς μιας 76χρονης που πέθανε και λίγες ώρες μετά… επανήλθε μέσα στο φέρετρό της. Σύμφωνα με την Daily Mail η Bella Montoya αρρώστησε στο σπίτι της την Παρασκευή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Martín Icaza στην επαρχία του Los Rios. Ο γιος της, Gilbert Balberán, είπε στο El Universo ότι εισήχθη στις 9 το πρωί και διαπιστώθηκε ο θάνατός της στις 12:00 μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Montoya πέρασε τέσσερις ώρες μέσα στο φέρετρο και επρόκειτο να αλλάξει ρούχα σε ένα γραφείο τελετών όπου ξαφνικά η οικογένειά της παρατήρησε ότι έδινε σημεία ζωής γύρω στις 20:50.

«Η μητέρα μου άρχισε να κουνάει το αριστερό χέρι, να ανοίγει τα μάτια της, το στόμα», είπε ο Μπαλμπεράν στην εφημερίδα. «Έκανε μια προσπάθεια να αναπνεύσει». Το βίντεο έδειχνε τον γιο της να δίνει οδηγίες σε ένα άτομο να καλέσει το 911 καθώς αυτός και ένα άλλο άτομο έβαλαν τα χέρια τους γύρω από το κεφάλι και το αριστερό της χέρι.

Η Montoya φαίνεται να παλεύει να αναπνεύσει και να κινεί το σαγόνι της. Λίγες στιγμές αργότερα, έφτασαν γιατροί και τοποθέτησαν το σώμα της σε φορείο πριν τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Martín Icaza, όπου τέθηκε σε εντατική θεραπεία.

Ανείπωτη θλίψη στον Βόλο: Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των φίλων του ο 56χρονος Γιάννης ενώ έτρωγαν όλοι μαζί

Θρήνος στον Βόλο από την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Κουτή, ιστορικού και προϊστάμενου του Τμήματος Μουσείων και Ιστορικών Ερευνών του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Ο Γιάννης Κουτής βρίσκονταν στο Μαλάκι μαζί με φίλους του για μπάνιο. Στην συνέχεια πήγαν σε φιλικό σπίτι για φαγητό, όπου εκεί ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων του. Στο σημείο κλήθηκε γιατρός, ο οποίος έφτασε στο σπίτι και παρά την προσπάθεια να τον επαναφέρει στη ζωή, ήταν ήδη αργά.

Δείτε επίσης: Θρήνος στο αεροδρόμιο: 11χρονο παιδί πέθανε μετά από αναγκαστική προσγείωση πτήσης

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

«Υπάρχω λες κι ύστερα δεν υπάρχεις». Τα λόγια πολύ δύσκολα μπορούν να χωρέσουν τον πόνο μας για τον αναπάντεχο χαμό του συναδέλφου, φίλου και συναγωνιστή Γιάννη Κουτή, προϊστάμενου του Τμήματος Μουσείων και Ιστορικών Ερευνών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου.
Από το μεσημέρι σήμερα δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Ο Γιάννης ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος γαλαντόμος, συνεπής και εργατικός, χαμογελαστός και ευγενικός, χωρίς έπαρση, με μεγάλη καρδιά για όλους τους συναδέλφους που αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Η έγνοια του ήταν μεγάλη τελευταία για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η συναδέλφισσα μας Αίγλη Δημόγλου, με την οποία μέσα στο πέρασμα των χρόνων είχαν χτίσει μια πραγματική σχέση συνεργασίας και φιλίας, τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται και στην εξαίρετη δουλειά που έκαναν με τα μουσεία, την έρευνα και τεκμηρίωση.

Ο Γιάννης ήταν αγαπητός σε όλους όσους οι ζωές τους διασταυρώθηκαν με τη δική του. Την ζωή που τόσο σύντομα δυστυχώς κόπηκε το νήμα της. Τα ενδιαφέροντα του πολλά στη σύντομη τούτη ζωή. Άνθρωπος της παρέας, της συλλογικής δουλειάς, με επιστημονικές γνώσεις στην ιστορία. Πάντα τον έβλεπες στην πόλη μας με τον ποδήλατο του, τον αχώριστο «φίλο» του.

Με αγνό μεράκι και για τα ανθρώπινα «πάθη» όπως το ποδόσφαιρο σαν άθλημα, μια ζωή με τον Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΚτζής, το σπίτι του κερκίδα για όλους τους φίλους και καταφύγιο συνάμα. Το μυαλό του το ημέρευε και το ταξίδευε και μέσα από την αγάπη του για τα μικρά χαρτάκια με τη μεγάλη ιστορία, τα γραμματόσημα.

Ο Γιάννης πάλεψε πρωτοπόρα μέσα από τις γραμμές του ταξικού εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, συμμετέχοντας επί χρόνια στα ψηφοδέλτια της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας. Τιμήθηκε από τους συναδέλφους με την ψήφο τους, ήταν αναπληρωματικό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο με την ΔΑΣ-ΟΤΑ, εκλεγμένος αντιπρόσωπος της στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Ο αγώνας για έναν κόσμο που «θα ανθρωπέψει τον άνθρωπο» φλόγιζε την καρδιά του. Κουβέντες γι’ αυτόν τον κόσμο κάναμε και πίνοντας τα τελευταία μας κρασιά μαζί το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία του Βόλου.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας εκφράζει τα πιο βαθιά της συλλυπητήρια στην μάνα του αδικοχαμένου συναδέλφου μας που θρηνεί το παλικάρι της. Αβάσταχτος αυτός ο πόνος. Η μνήμη του Γιάννη θα μας συντροφεύει πάντα στους αγώνες μας. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας… και μια μόστρα τσίπουρο για όλα όσα δεν προλάβαμε να πούμε.

Μόνο που θα είναι η πρώτη φορά που, αντί να είναι το χιούμορ σου που θα ανάψει τα «αίματα» στην παρέα, θα είναι η απουσία σου, αυτή η δίχως λογική απουσία, που θα γεμίζει τα ποτήρια μας με απέραντη θλίψη.»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.