9+1 μυστικά των γυναικολόγων, που δεν πρόκειται να σου πουν για να μην κοκκινίσεις!

June 13, 2021


Αν το καλοσκεφτούμε, τελικά οι γυναικολόγοι δεν κάνουν και την πιο ευχάριστη δουλειά του κόσμου. Στην τελική, το να περνάς κάθε μέρα, όλη μέρα, εξετάζοντας γυναικεία γεvvητικά όpγανα από τόσο κοντινή …

...απόσταση, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Ειδικά αν η περιοχή είναι… χάλια!Οπότε κυρίες μου, γιατί κάποιες από εμάς εξακολουθούμε να τους κάνουμε τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη;5 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και απαγορεύουν ρητά οι γυναικολόγοι: Σταματήστε τα αμέσως!Αυτά είναι τα...

Αν το καλοσκεφτούμε, τελικά οι γυναικολόγοι δεν κάνουν και την πιο ευχάριστη δουλειά του κόσμου. Στην τελική, το να περνάς κάθε μέρα, όλη μέρα, εξετάζοντας γυναικεία γεvvητικά όpγανα από τόσο κοντινή απόσταση, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Ειδικά αν η περιοχή είναι… χάλια!

Οπότε κυρίες μου, γιατί κάποιες από εμάς εξακολουθούμε να τους κάνουμε τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη;

5 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και απαγορεύουν ρητά οι γυναικολόγοι: Σταματήστε τα αμέσως!

9+1 μυστικά των γυναικολόγω

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που σχεδόν όλες κάνουμε, αλλά ο γιατρός σας τα βρίσκει ενοχλητικά (το λιγότερο):

  1. Οι γυναίκες που ακυρώνουν το ραντεβού τους γιατί τους ήρθε περίοδος.
  2. Πρέπει συνεχώς να ζητάνε από τις ασθενείς τους να κατέβουν πιο χαμηλά στην καρέκλα εξέτασης.
  3. Όταν κάποιοι περίεργοι τύποι επιμένουν να μπουν στο δωμάτιο εξέτασης με την καλή τους. Δεν είναι ρομαντικό, δεν είναι ευκαιρία να περάσεις λίγο χρόνο με τον καλό σου και γενικά ΟΧΙ!
  4. Το να αναφέρεσαι στην Google σαν να είναι γιατρός.
  5. Το να ζητάς ορμόνες για να ελέγξεις… τις ορμόνες σου. Δεν έχει να κάνει με τις ορμόνες σου, αλλά με τα συναισθηματικά σου «θεματάκια». Και εκτός αν βρίσκεσαι στην περίοδο της εμμηνόπαυσης, μάλλον πρέπει να δεις λίγο τι συμβαίνει στη ζωή σου και να μην κατηγορείς τις ορμόνες. Όταν δε ζητάς γυναίκα γιατρό τη στιγμή που με τον άντρα νιώθεις άβολα.
  6. Tριχωτά ή βρώμικα πόδια και γεvvητικά όpγανα. Αφού ξέρεις ότι θα απολογηθείς και θα νιώσεις ντροπιασμένη. Γιατί δεν φροντίζεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου;
  7. Όταν δεν θέλεις να κάνεις εξετάσεις για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
  8. Οι ασθενείς που κρύβουν ή αγνοούν ανησυχητικά συμπτώματα.
  9. Όταν αποφασίζεις να «κόψεις» τα αντισυλληπτικά εξαιτίας των παρενεργειών.
  10. Όλες οι μέθοδοι αντισύλληψης έχουν κάποιες παρενέργειες. Η εναλλακτική είναι να πάμε να αγοράσουμε βρεφική κρέμα.

Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές. Το καλύτερο απ’όλα; Το έχουμε ΟΛΕΣ στο σπίτι μας!!!

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, οι ειδικοί λένε ότι πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα υγείας – την κολπίτιδα! Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην αγνοήσετε αυτά τα κοινά συμπτώματα – ερυθρότητα, κνησμό των γεννητικών οργάνων, οίδημα των βλεννογόνων, κοιλιακό άλγος, η έκκριση δύσοσμων υγρών!

Η κολπίτιδα είναι μια φλεγμονή του βλεννογόνου του κόλπου που προκαλείται από παθογόνα βακτήρια ή μύκητες. Αυτή η ασθένεια πλήττει περίπου το ένα τρίτο των γυναικών σε ηλικία τεκνοποίησης. Έτσι, προκειμένου να κατανοήσετε την αιτία της κολπίτιδας, είναι εξαιρετικά σημαντικό για σας να θυμάστε ότι ο κόλπος είναι το σπίτι για πολλούς διαφορετικούς μικροοργανισμούς (ωφέλιμους και παθογόνους). Η ισορροπία τους εξαρτάται από την ηλικία, τον τρόπο ζωής, και τη λειτουργία των ωοθηκών της γυναίκας.

Αν χρησιμοποιείτε αντιβιοτικά για τη θεραπεία αυτού του προβλήματος υγείας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα και μπορεί να προκαλέσει εξάπλωση των μυκητιάσεων. Τα φάρμακα και άλλες χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και υπερβολική ξηρότητα.

Γυναικολόγοι μύκητες

Μην ανησυχείτε, γιατί σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα! Εδώ είναι μερικές φυσικές θεραπείες που μπορεί να σας βοηθήσουν με αυτό το πρόβλημα, και θα σας δείξουμε τις πιο αποτελεσματικές! Αυτές οι θεραπείες μπορούν να ομαλοποιήσουν την μικροχλωρίδα του κόλπου και να εξαλείψουν τα ανεπιθύμητα συμπτώματα της κολπίτιδας.
Σημαντικό: Πριν από την έναρξη της θεραπείας, ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε κάποιες εξετάσεις και να μάθετε τι προκάλεσε την ασθένεια (βακτήρια ή μαγιά). Αυτές οι σπιτικές θεραπείες είναι πολύ απλές και εύκολες να γίνουν. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

Ξύδι

Είναι πολύ απλό – απλά πρέπει να αναμείξετε 2 κουταλιές της σούπας ξίδι οξύτητας 9% με 4 φλιτζάνια βραστό νερό. Ξεπλύνετε τα εξωτερικά μέρη των γεννητικών οργάνων σας. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα μέχρι τα δυσάρεστα συμπτώματα να εξαφανιστούν.
Χαμομήλι

Πρώτα, θα πρέπει να βάλετε 4 φλιτζάνια νερό να βράσουν και να προσθέσετε 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα άνθη χαμομηλιού και να σιγοβράσετε για 5-10 λεπτά. Ξεπλυθείτε με αυτό το φίλτρο, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της ασθένειας. Σημείωση: φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, έως ότου η μικροχλωρίδα είναι κανονικοποιημένη.

Λεμονοχυμός
Θα πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα αυτή τη θεραπεία! Είναι πολύ απλή – απλά διαλύεται 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού σε 4 φλιτζάνια χλιαρό νερό. Κάντε κολπικές πλύσεις με το μείγμα αυτό. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι ειδικοί λένε ότι, προκειμένου να αποτραπούν περαιτέρω κολπικές μολύνσεις, να τρώνε γαλακτοκομικά προϊόντα και να χρησιμοποιείτε εσώρουχα κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα.

Και, μην ξεχνάτε – είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο σύντροφός σας πρέπει επίσης να δίνει την απαραίτητη προσοχή της προσωπικής υγιεινής του, ειδικά πριν τη σ3ξουαλική επαφή για την ελαχιστοποίηση εισαγωγής ξένων βακτηρίων στον κόλπο.

Πίνεις νερό με το που ξυπνήσεις; Κοίτα τι παθαίνει το σώμα σου!

Νερό υγεία

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πίνοντας ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι αμέσως μετά το ξύπνημα έχει και σημαντικά θεραπευτικά οφέλη.

Όσο κοιμάστε το σώμα σας αφυδατώνεται, επειδή χρειάζεται υγρά για να λειτουργήσει και η μόνη πηγή του εκείνες τις ώρες είναι τα υγρά που ήδη έχει. Προκειμένου να μειωθεί το σωματικό σας λίπος, είναι σημαντικό να πίνετε πολύ νερό. Είναι κάτι που όλοι οι διαιτολόγοι και οι διατροφολόγοι συνιστούν. Επίσης, το νερό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το επίπεδο της ενέργειάς σας.

Θα πρέπει να πίνετε περίπου 450ml νερό αμέσως μόλις ξυπνάτε. Μπορείτε να πίνετε ακόμη περισσότερο, ανάλογα με το βάρος σας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.