Η μαμά αγκαλιάζει το κουτάβι της για να το ζεστάνει στο δρόμο και να το προστατέψει από το κρύο (video)

June 11, 2023


Στο δρόμο οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές και η μητέρα αγκάλιασε το κουτάβι της για να προσπαθήσει να το ζεστάνει και να το προστατέψει από το κρύο. Μια σκηνή που συγκίνησε πολλούς. Με την ευκαιρία, δείτε το αποτρόπαιο σκηνικό στην Ζαχάρω με άνδρα που πέταξε κουτάβι σε κάδο σκουπιδιών.Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν σημαντικά, θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλα εκείνα τα φτωχά πλάσματα που αναγκάζονται ν…

...α ζουν στο δρόμο, χωρίς καταφύγιο και χωρίς πηγή θερμότητας για να προστατευτούν από το κρύο . Όπως η μητέρα που αγκαλιάζει το κουτάβι της για να το ζεστάνει , μια συγκινητική λήψη που κάνει τον γύρο του ιστού.Στο Instagram, η αμερικανική ένωση που ασχολείται με τη διάσωση ζώων που...

Στο δρόμο οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές και η μητέρα αγκάλιασε το κουτάβι της για να προσπαθήσει να το ζεστάνει και να το προστατέψει από το κρύο. Μια σκηνή που συγκίνησε πολλούς. Με την ευκαιρία, δείτε το αποτρόπαιο σκηνικό στην Ζαχάρω με άνδρα που πέταξε κουτάβι σε κάδο σκουπιδιών.

Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν σημαντικά, θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλα εκείνα τα φτωχά πλάσματα που αναγκάζονται να ζουν στο δρόμο, χωρίς καταφύγιο και χωρίς πηγή θερμότητας για να προστατευτούν από το κρύο . Όπως η μητέρα που αγκαλιάζει το κουτάβι της για να το ζεστάνει , μια συγκινητική λήψη που κάνει τον γύρο του ιστού.

Στο Instagram, η αμερικανική ένωση που ασχολείται με τη διάσωση ζώων που έχουν ανάγκη, το Project Freedom Ride (@ projectfreedomride ), δημοσίευσε ένα βίντεο που γρήγορα έγινε viral. Όλοι συγκινήθηκαν βλέποντας αυτές τις εικόνες.

Οι πρωταγωνίστριες Mina και Milo , όπως τους αποκαλούσαν αντίστοιχα μητέρα και κουτάβι, εγκαταλειμμένοι στη μέση ενός δρόμου μέσα στο παγωμένο κρύο. Η σκυλίτσα κάνει τα πάντα για να μην κρυώσει πολύ το νεογέννητο μωρό της, αγκαλιάζοντάς το σφιχτά.

Η σκυλίτσα εγκαταλείφθηκε με το λίγων μηνών κουτάβι της, μέσα σε ένα ανοιχτό κλουβί. Πάντα έμενε σε ένα σπίτι και η ζωή στο δρόμο ήταν αδύνατο να την ξεπεράσει. Ειδικά με ένα κουτάβι να προσέχει και με τις χαμηλές θερμοκρασίες αυτές τις μέρες.

Η Jen και ο Roman McConn , μαζί με τον γιο τους, διευθύνουν τη φιλανθρωπική οργάνωση που φροντίζει ζώα που έχουν ανάγκη. Βρήκαν τα δύο σκυλιά να αγκαλιάζονται έτσι στη μέση του δρόμου. Όταν τους είδαν, τους πήραν αμέσως: η οικογένεια τους έδωσε φαγητό και ζεστές κουβέρτες και μετά τους πήγε στον κτηνίατρο.

Αυτή τη στιγμή ο Milo και η Mina μένουν στο σπίτι της Jen and Roman, όπου είναι χαρούμενοι και δέχονται πολλές αγκαλιές καθημερινά. Όταν είναι έτοιμα, μπορούν να δοθούν για υιοθεσία σε μια οικογένεια που είναι πρόθυμη να τα φροντίζει για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Μωρό μιλάει σε σκύλο που φοβόταν τις βροντές με την ελπίδα να το ηρεμήσει!

Ένα μωρό ενός έτους πιάστηκε να προσπαθεί να ηρεμήσει το σκυλί, τρομοκρατημένο από τον ήχο της βροντής.

Ο ήχος της βροντής μπορεί να είναι τρομακτικός. Πολλά σκυλιά φοβούνται τις καταιγίδες: σαν να μην έφταναν οι σταγόνες που αναπηδούν από τα παράθυρα, οι ήχοι των εκρήξεων φαίνεται να προμηνύουν τραγωδίες. Αλλά ένα παιδί ενός έτους δεν ήθελε να φοβηθεί ο καλύτερός του φίλος. Συνελήφθη από τους γονείς του να προσπαθεί να ηρεμήσει το σκυλί της οικογένειας.

Ο Theodoro είναι ένα Golden Retriever ενός έτους – είναι σχεδόν ενήλικας. Η Μελίνα είναι μόλις ενός έτους μωρό, αλλά ήδη νοιάζεται για την ευημερία του σκύλου και δεν θέλει να φοβάται. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο φυσικό, αφού είναι φίλοι από τότε που η Μελίνα βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας της, Τζόις Μπαζίλιο.

Δείτε επίσης: Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν – Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να δακρύσετε! (Video)

Μωρό μιλάει σε σκύλο που φοβόταν τις βροντές με την ελπίδα να το ηρεμήσει!

Το σκηνικό

Το δίδυμο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, η οποία έφτασε με κεραυνούς και βροντές, τρομοκρατώντας τον σκύλο της οικογένειας. Ο Θόδωρος έγινε ανήσυχος, φοβήθηκε πολύ, προσπαθούσε να κρυφτεί. Το μωρό όμως προσπάθησε να το ηρεμήσει και να το παρηγορήσει.

Όπως ο Θόδωρος, η Μελίνα δεν έχει ιδέα τι είναι αστραπές και βροντές. Η φυσική αντίδραση του μωρού όταν έβλεπε το φοβισμένο σκυλί θα ήταν πανικός, αλλά το κοριτσάκι κατά κάποιον τρόπο ένιωσε ότι έπρεπε να προστατεύει τον σύντροφό του ανά πάσα στιγμή.

Μωρό μιλάει σε σκύλο που φοβόταν τις βροντές με την ελπίδα να το ηρεμήσει!

Η μητέρα της Μελίνας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην απροκάλυπτη χαριτωμένη σκηνή. Γρήγορα, η Τζόις έβγαλε το κινητό της και κατέγραψε μερικές εικόνες. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έγιναν γρήγορα viral, συνοδεύτηκαν από τη λεζάντα: «Η κόρη μου ενός έτους μιλάει στον σκύλο της στη γλώσσα της. Τώρα πες μου: πώς να μην τους αγαπήσω και τους δύο;».

Μωρό μιλάει σε σκύλο που φοβόταν τις βροντές με την ελπίδα να το ηρεμήσει!

Η νεαρή μητέρα έχει απόλυτο δίκιο: είναι αδύνατο να μην αγαπήσεις τη Μελίνα και τον Θόδωρο. Το μωρό ψιθυρίζει ακατάληπτες λέξεις -δεν έχει ακόμα μεγάλο λεξιλόγιο- σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει το σκυλί, που φαίνεται να νιώθει πιο άνετα με την παρουσία της μικρής. Εξάλλου, όσοι έχουν έναν μεγάλο φίλο δεν φοβούνται και τόσο τους κινδύνους του κόσμου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.