Αδιανόητο περιστατικό στην Πάτμο: Συνελήφθη 27χρονος μετά από καταγγελία για βιασμό από 70χρονη

June 11, 2023


Για τον βιασμό μιας 70χρονης γυναίκας κατηγορείται ένας 27χρονος νεαρός στην Πάτμο. Ο δράστης, σύμφωνα με όσα έγιναν επισήμως γνωστά, βίασε τη γυναίκα απειλώντας την με μικρό μαχαίρι. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v….

....frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Την απείλησε με μαχαίριΣύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 27χρονος, με καλυμμένο το πρόσωπό του, μπήκε χθες στις 1:45 τα...

Για τον βιασμό μιας 70χρονης γυναίκας κατηγορείται ένας 27χρονος νεαρός στην Πάτμο. Ο δράστης, σύμφωνα με όσα έγιναν επισήμως γνωστά, βίασε τη γυναίκα απειλώντας την με μικρό μαχαίρι.

Την απείλησε με μαχαίρι

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 27χρονος, με καλυμμένο το πρόσωπό του, μπήκε χθες στις 1:45 τα ξημερώματα, στο σπίτι της 70χρονης που διέμενε μόνη της στην Πάτμο.

Ο κατηγορούμενος που εργαζόταν στην ανέγερση – ανακατασκευή παρακείμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος συνελήφθη χθες, 9 Ιουνίου, το πρωί, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Πάτμου, και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης διενεργήθηκε άμεσα αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας προσήχθη άτομο το οποίο αναγνωρίστηκε ως ο δράστης, ανεπιφύλακτα από την 70χρονη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Κω.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.