«Κουράστηκα να λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά πρέπει να κάνω κάτι με τα κιλά μου»

June 10, 2021


Δυστυχώς, το έχουμε ακούσει πολλάκις: «Έχεις τόσο ωραίο πρόσωπο, κρίμα που είσαι παχιά» ή «Αν ήσουν πιο αδύνατη θα είχες περισσότερη πέραση γιατί κατά τ’ άλλα, είσαι όμορφη». Και παρόλο που έχου…

...�ν γίνει σημαντικά βήματα για να… εξαλειφθεί αυτός ο ρατσιμός προς τους εύσωμους ανθρώπους, υπάρχουν μερικοί που συνεχίζουν να γίνονται αγενείς. Όπως στην περίπτωση αυτής της κοπέλας, η οποία κουράστηκε να ακούει από τρίτους ότι είναι όμορφη παρά το πάχος της.Η χρήστης του...

Δυστυχώς, το έχουμε ακούσει πολλάκις: «Έχεις τόσο ωραίο πρόσωπο, κρίμα που είσαι παχιά» ή «Αν ήσουν πιο αδύνατη θα είχες περισσότερη πέραση γιατί κατά τ’ άλλα, είσαι όμορφη». Και παρόλο που έχουν γίνει σημαντικά βήματα για να… εξαλειφθεί αυτός ο ρατσιμός προς τους εύσωμους ανθρώπους, υπάρχουν μερικοί που συνεχίζουν να γίνονται αγενείς. Όπως στην περίπτωση αυτής της κοπέλας, η οποία κουράστηκε να ακούει από τρίτους ότι είναι όμορφη παρά το πάχος της.

Η χρήστης του TikTok @elladonnelly_xo έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι έχει παραπάνω κιλά και πλέον, δεν την πειράζει καθόλου. Ωστόσο, δυσφορεί όταν διάφοροι της λένε ότι έχει πολύ ωραίο πρόσωπο για να είναι τόσο παχιά.

Η Ellα είναι πολύ αγαπητή στο κοινό τη και έχει 270.000 ακολούθους! Στα βίντεό της προσπαθεί να περάσει μια θετική εικόνα για το σώμα της και μιλάει για το πώς πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας γι’ αυτό που είναι.


Προς απάντηση όλων που τη σχολιάζουν αρνητικά είπε: «Θεωρώ ότι είμαι τέλεια και οι άλλοι έχουν το πρόβλημα».

Σε πολλά βίντεο δίνει συμβουλές για στιλ και προτείνει συνδυασμούς. Οι φαν της, τήν αγαπούν και χαίρονται να βλέπουν έναν άνθρωπο με τόση αυτοπεποίθηση.

Μπράβο της και εμείς θα πούμε το γνωστό τα πάχη μας, τα κάλλη μας!

Πηγή: thesun.co.uk

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.