Survivor spoiler 10/06: Εκτός ορίων ο Σάκης – Ξέφυγε πίσω από τις κάμερες

June 10, 2021


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψηφίστηκε από τον Ηλία Μπόγδανο που κέρδισε την ασυλία, για να είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση απέναντι στην Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα στο Survivor 4.Ο Σάκης Κ…

...ατσούλης λοιπόν, αμέσως με το που ακούστηκε το όνομα της, σήκωσε το χέρι και ζήτησε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό.Ο συμπαίκτης της και πρώην σύντροφός της, ζήτησε να πάρει τη θέση της γιατί δεν θέλει με τίποτα να φύγει από το παιχνίδι. Ωστόσο, ο Ηλίας δεν το δέχτηκε και έμεινε σταθερός...

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψηφίστηκε από τον Ηλία Μπόγδανο που κέρδισε την ασυλία, για να είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση απέναντι στην Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα στο Survivor 4.

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν, αμέσως με το που ακούστηκε το όνομα της, σήκωσε το χέρι και ζήτησε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό.

Ο συμπαίκτης της και πρώην σύντροφός της, ζήτησε να πάρει τη θέση της γιατί δεν θέλει με τίποτα να φύγει από το παιχνίδι. Ωστόσο, ο Ηλίας δεν το δέχτηκε και έμεινε σταθερός στην επιλογή του.

Όπως δήλωσε ο Σάκης στην συνέχεια, δεν μπορεί να σκεφτεί πως θα είναι η επόμενη ημέρα στην καλύβα αν αποχωρήσει η Μαριαλένα, καθώς θα ξυπνήσει εντελώς μόνος του… διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.