Διογένης: «Όταν ήμουν σε ηλικία 10 ετών είχε γίνει το συμβάν! Ο πατέρας μου ήταν…»

June 10, 2021


Ο Διογένης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη όπου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την οικογένεια του.«Δουλεύω από 15 χρονών, παράλ…

...� του Διογένη«Δουλεύω από 15 χρονών, παράλληλα με το σχολείο. Είχα χάσει και τον πατέρα μου μικρός και μας μεγάλωσε η μητέρα μου δύσκολα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Επεισόδιο...

Ο Διογένης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη όπου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την οικογένεια του.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Διογένη

«Δουλεύω από 15 χρονών, παράλληλα με το σχολείο. Είχα χάσει και τον πατέρα μου μικρός και μας μεγάλωσε η μητέρα μου δύσκολα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Όταν ήμουν σε ηλικία 10 ετών είχε γίνει το συμβάν. Ο πατέρας μου ήταν αυτόχειρας. Είχε γίνει το 1993 το συμβάν. Σε αυτή την ηλικία είναι πάρα πολύ δύσκολο», εξομολογήθηκε και σόκαρε, μετά την συγκινητική εξομολόγηση και του Δημήτρη Μοθωναίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.