Survivor 4: Άσχημα ψυχολογικά ο Κοψιδάς μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για Ντάφυ και Παππά

June 10, 2021


Σε επικοινωνία με τον Γιώργο Κοψιδά ήρθε η Ιωάννα Μαλέσκου, ο οποίος της εξομολογήθηκε πως είναι πολύ στεναχωρημένος για τα όσα είχε δηλώσει ο ίδιος για τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά μετά την α…

...ποχώρηση του από το Survivor 4.Ο ηθοποιός μίλησε στην παρουσιάστρια μετά την συνέντευξη του Τριαντάφυλλου, μέσα από την οποία του απαντούσε σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει και είχε αναφερθεί στο μορφωτικό του επίπεδο. ...

Σε επικοινωνία με τον Γιώργο Κοψιδά ήρθε η Ιωάννα Μαλέσκου, ο οποίος της εξομολογήθηκε πως είναι πολύ στεναχωρημένος για τα όσα είχε δηλώσει ο ίδιος για τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4.

Ο ηθοποιός μίλησε στην παρουσιάστρια μετά την συνέντευξη του Τριαντάφυλλου, μέσα από την οποία του απαντούσε σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει και είχε αναφερθεί στο μορφωτικό του επίπεδο.

Για αυτό το λόγο είναι άσχημα ψυχολογικά ο Κοψιδάς μετά το Survivor 4

«Χθες είχαμε μια επικοινωνία με τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος πραγματικά έχει στεναχωρηθεί και έχει αλλάξει γνώμη για κάτι που είπε και ακούστηκε πολύ λάθος σε πολύ κόσμος. Δηλαδή στην πρώτη συνέντευξη που είχαμε, όταν ρωτήσαμε για το πως έβλεπε τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο, ο ίδιος είχε πει ότι συγκρίνοντας τον έναν παίκτη με τον άλλον η ευγλωτία του Παππά, η ευελιξία του και γενικότερα το πως μιλούσε σε σχέση με τον Τριαντάφυλλο, που δεν είχε αυτό το μορφωτικό επίπεδο, ήταν πολύ διαφορετικό. Άρα έδινε ένα προβάδισμα στον Αλέξη Παππά συγκρίνοντας το».

«Όμως αν το ακούσει κάποιος μόνο του, ακούγεται λάθος. Καταλαβαίνω ένας άνθρωπος να θέλει να στογγυλέψει, να διορθώσει, να ανακαλέσει πιθανώς. Είναι απόλυτα ανθρώπινο και χάρηκα που επικοινώνησε μαζί μου»

«Μου είπε πως «πράγματι το είπα αυτό έτσι αλλά δεν ακούστηκε σωστά και λυπάμαι πολύ για αυτό». Τώρα που έχει περάσει τόσος καιρός και ο Γιώργος Κοψιδάς έχει ξεθυμάνει μέσα του αυτό που νιώθουν όλοι οι παίκτες βγαίνοντας», αποκάλυψε.

Στη Γλυφάδα για καφέ με γνωστή τραγουδίστρια o Γιώργος Κοψιδάς

Λίγος καιρός έχει περάσει από την επιστροφή του Γιώργου Κοψιδά στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 και ήδη φαίνεται πως ο αγαπημένος ηθοποιός έχει επιστρέψει στις συνήθειες της καθημερινότητάς του.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον εντόπισε μαζί με την γνωστή τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ, την οποία μάλιστα είδαμε πριν από μερικές μέρες στο Super Makeover, σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας.

Οι ίδιοι δεν έριξαν ούτε βλέμμα στον φωτογραφικό φακό ωστόσο έδειξαν να απολαμβάνουν την κοινή τους έξοδο.

Survivor 4 Γιώργος ΚοψιδάςΓιώργος Κοψιδάς Ιρένε Τροστ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 – Νικολέτα Μαυρίδη: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο…»

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις του Αλέξανδρου Συνοδινού για τη φιλία του με τον Τζέιμς

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.