Survivor 4 – Αλέξης Παππάς: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο με Τζέιμς και Νίκο»

June 10, 2021


Ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις στο Πρωινό, απαντώντας σε ερωτήσεις για το Survivor 4. Αφού, έκανε αποκάλυψη για τα τρεχάματα που έχει με το συμβόλαιο του, αναφέρθηκε και σε μια είδηση που βγήκε και θέ…

...λει παίκτες του ριάλιτι να το έκαναν στον Άγιο Δομίνικο.Συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν εκείνη που έκανε γνωστό πως δυο παίκτες της μπλε ομάδας που έξω είναι φίλη, συνευρέθηκαν ερωτiκά.Η απάντηση του Αλέξη Παππά για την Ελέτσι«Εγώ έκανα κάτι με την Ελέτσι; Έκανε η Ελίζαμπεθ...

Ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις στο Πρωινό, απαντώντας σε ερωτήσεις για το Survivor 4. Αφού, έκανε αποκάλυψη για τα τρεχάματα που έχει με το συμβόλαιο του, αναφέρθηκε και σε μια είδηση που βγήκε και θέλει παίκτες του ριάλιτι να το έκαναν στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν εκείνη που έκανε γνωστό πως δυο παίκτες της μπλε ομάδας που έξω είναι φίλη, συνευρέθηκαν ερωτiκά.

Η απάντηση του Αλέξη Παππά για την Ελέτσι

«Εγώ έκανα κάτι με την Ελέτσι; Έκανε η Ελίζαμπεθ σeξ; Για ποιους αναφέρθηκε; Δεν είδα κάτι, ούτε βίωσα εγώ προσωπικά κάτι», είπε ο Αλέξης Παππάς όλο απορία. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη σχέση του με τους Τζέιμς και Νίκο μετά το Survivor και αποκάλυψε πως έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.