Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του στιλίστα Νάσου Κάτρη – «Θέλω να μάθω τι έχει συμβεί»

June 10, 2021


Νεκρός στο διαμέρισμα του βρέθηκε, από καλή του φίλη, ο 32χρονος στιλίστας Νάσος Κάτρης, ο οποίος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες. Οι γονείς του είχαν ανησυχήσει και είχαν ειδοποιήσει …

...μάλιστα την αστυνομία.Να σημειώσουμε μάλιστα πως ο στυλίστας έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Επεισόδιο έξω...

Νεκρός στο διαμέρισμα του βρέθηκε, από καλή του φίλη, ο 32χρονος στιλίστας Νάσος Κάτρης, ο οποίος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες. Οι γονείς του είχαν ανησυχήσει και είχαν ειδοποιήσει μάλιστα την αστυνομία.

Να σημειώσουμε μάλιστα πως ο στυλίστας έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Νεκρός στυλίστας Νάσος Κάτρης

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» τόνισε η σχεδιάστρια και προκαλεί σοκ. Όπως σοκ προκαλούν και οι αναρτήσεις όσον τον γνώριζαν, μετά τον θάνατο του.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα του για τον θάνατο του γιου του, Νάσου

Ο πατέρας του Νάσου Κάτρη μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και αποκάλυψε πως ο ίδιος προέτρεψε τον γιο του να εμβολιαστεί, ενώ θέλει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς παρόλο που έκανε το εμβόλιο, ήταν μια χαρά.

«Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» είπε ο πατέρας του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.