Σούσουρο με τη Μαριέττα Χρουσαλά: Την είδαμε με μπικίνι και τα χάσαμε, τέτοια σιλουέτα δεν έχουν ούτε μοντέλα

June 5, 2023


H Μαριέττα Χρουσαλά, αν και είναι μητέρα τριών παιδιών, έχει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά στην ελληνική showbiz.Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και γuμνάζεται συχνά, ώστε να διατηρεί σταθερή τη φυσική της κατάσταση.Πρόσφατα η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβασε μια φωτογραφία στη οποία ποζάρει με το απίθανο μπικίνι της στην πισίνα! Αυτό που κανείς μπορεί να παρατηρ…

...ήσει είναι ότι στα 40 της η Μαριέττα διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε αποκαλύψει τα μυστικά της.«Προσπαθώ να συνδυάζω πολλές πηγές βασικών βιταμινών. Σίγουρα περιλαμβάνει βρόμη και φρούτα για πρωινό. Για κυρίως γεύμα, προτιμώ τα ψητά και...

H Μαριέττα Χρουσαλά, αν και είναι μητέρα τριών παιδιών, έχει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά στην ελληνική showbiz.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και γuμνάζεται συχνά, ώστε να διατηρεί σταθερή τη φυσική της κατάσταση.

Πρόσφατα η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβασε μια φωτογραφία στη οποία ποζάρει με το απίθανο μπικίνι της στην πισίνα! Αυτό που κανείς μπορεί να παρατηρήσει είναι ότι στα 40 της η Μαριέττα διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε αποκαλύψει τα μυστικά της.

«Προσπαθώ να συνδυάζω πολλές πηγές βασικών βιταμινών. Σίγουρα περιλαμβάνει βρόμη και φρούτα για πρωινό. Για κυρίως γεύμα, προτιμώ τα ψητά και αποφεύγω τα τηγανητά. Μέσα στην εβδομάδα τρώω οπωσδήποτε όσπρια και συνοδεύω πάντα το φαγητό μου με σαλάτα, είτε ωμή, όπως μαρούλι, λάχανο, ντομάτα, αβοκάντο, είτε βραστό κουνουπίδι, μπρόκολο, πατάτες, κολοκύθια.

Μου αρέσουν πάρα πολύ και τα φρούτα. Είμαι από τους ανθρώπους που, όταν πεινούν και σκέφτονται τι θα φάνε, δεν τους έρχεται στο μυαλό, για παράδειγμα, ένα μπέργκερ, αλλά κάποιο φρούτο. Πρέπει, όμως, γενικά να πω ότι μου αρέσουν αυτές οι τροφές, ο συγκεκριμένος τρόπος διατροφής. Δεν το κάνω μόνο για να έχω ωραίο κορμί».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.