Κόλαφος ο Αλέξης Παππάς: «Αυτό γουστάρει να κάνει ο Τριαντάφυλλος, δικαίωμά του»

June 5, 2023


Τις νέες του δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend και ήταν κόλαφος για τον Τριαντάφυλλο, τονίζοντας ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ότι γουστάρει.Σχολιάζοντας την στάση του Τριαντάφυλλου και την υποστήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Μπάρτζη που συμμετέχει στο Surivor All Star, ο Αλέξης Παππάς απάντησε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι μία συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπου, διαφωνώ …

...μαζί του, αλλά τι να κάνω που αυτό γουστάρει να κάνει. Δικαίωμά του». Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μοναδικό παίκτη από το Survivor All Star που δεν πήρε ούτε ευρώ.Για το εάν θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη: «Καλοφάγοτα, τι να πω, ας βρει και μια καλή κοπέλα. Μακάρι…».Τέλος,...

Τις νέες του δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend και ήταν κόλαφος για τον Τριαντάφυλλο, τονίζοντας ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ότι γουστάρει.

Σχολιάζοντας την στάση του Τριαντάφυλλου και την υποστήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Μπάρτζη που συμμετέχει στο Surivor All Star, ο Αλέξης Παππάς απάντησε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι μία συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπου, διαφωνώ μαζί του, αλλά τι να κάνω που αυτό γουστάρει να κάνει. Δικαίωμά του». Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μοναδικό παίκτη από το Survivor All Star που δεν πήρε ούτε ευρώ.

Για το εάν θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη: «Καλοφάγοτα, τι να πω, ας βρει και μια καλή κοπέλα. Μακάρι…».

Τέλος, σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο Αλέξης Παπάς αντέδρασε στη δημοσιογράφο: «Πρέπει να μιλήσεις με τη μάνα μου γιατί νομίζω επίπεδα κινείστε».

Τι αποκάλυψε για τα τηλεοπτικά του σχέδια;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.