Εύα Καϊλή: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά την αποφυλάκιση της

June 5, 2023


Επιτέλους στο πλευρό της κόρης της βρίσκεται η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκιση της, ενώ της έχουν βγάλει και το ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Πλέον περνάει περισσότερο χρόνο με το παιδί της, ενώ μιλάει με τους δικηγόρους της και κανονίζουν τις επόμενες κινήσεις τους για την υπόθεση Qatar Gate για την οποία κατηγορείται.Μάλιστα, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην Γαλλική εφημερίδα Corriere della ser…

...REX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Μάλιστα, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην Γαλλική εφημερίδα Corriere della serra, όπου μίλησε...

Επιτέλους στο πλευρό της κόρης της βρίσκεται η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκιση της, ενώ της έχουν βγάλει και το ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Πλέον περνάει περισσότερο χρόνο με το παιδί της, ενώ μιλάει με τους δικηγόρους της και κανονίζουν τις επόμενες κινήσεις τους για την υπόθεση Qatar Gate για την οποία κατηγορείται.


Μάλιστα, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην Γαλλική εφημερίδα Corriere della serra, όπου μίλησε για την υπόθεση και για τον πατέρα του παιδιού της Φραντσέσκο Τζόρτζι. Επίσης, φωτογραφήθηκε πρώτη φορά με την κόρη της.

«Είχα παραλύσει από τρόμο. Με έβαλαν στη φυλακή για κάτι στο οποίο δεν ήμουν μπλεγμένη. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στις συζητήσεις μεταξύ Πάντσέρι και Τζόρτζι τις οποίες η αστυνομία άκουγε για ένα χρόνο. Όλα τα χρήματα ήταν δικά τους και το είπαν στον δικαστή. Είναι τόσο προφανές ότι δεν έχω κανέναν ρόλο σε αυτή την υπόθεση», ανέφερε αρχικά για την υπόθεση.

«Τον εμπιστεύτηκα απόλυτα (τον Φ.Τζόρτζι). Δεν είχα δει ποτέ αυτά τα χρήματα. Δεν υπάρχουν λογαριασμοί στο εξωτερικό, στη Ρωσία, την Κύπρο ή τον Παναμά. Δεν γνώριζα για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι μου. Έχω ζήσει σχέσεις όπου στις οποίες δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Δεν εμπιστευόμουν και δεν το ήθελα αυτό μαζί του. Δεν είχα δει ποτέ αυτά τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά η Εύα Καϊλή.

Διαβάστε επίσης: «Μαμά, δεν θα φύγεις πάλι…» – Ρίγη συγκίνησης με τα πρώτα λόγια της 2χρονης κόρης της

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.