Σκύλος φυλάει τον τάφο του ιδιοκτήτη του – Όταν κοιτάζουν πίσω από την ταφόπλακα σοκάρονται

June 5, 2023


Οι διασώστες έμειναν εντελώς άναυδοι όταν τράβηξαν το σκύλο από τον τάφο. Πάλεψε σκληρά και οι διασώστες απλά δεν κατάλαβαν γιατί, αλλά αμέσως μετά είδαν μια τρύπα στο έδαφος πίσω από τον τάφο.Θα μπορούσε η περίεργη συμπεριφορά του Snowflake να έχει σχέση με αυτό που υπήρχε σε αυτή την τρύπα;Διαβάστε επίσης: Σκύλος κοιμάται συνεχώς δίπλα στο αγοράκι – Όταν η 28χρονη μητέρα του προσπάθησε να ξυπνήσ…

...ει τον γιο της είχε την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής τηςΔύσκολα πιστεύουνΟ διασώστης εξακολουθούσε να τυλίγει από αυτό που μόλις είχε βγάλει από την τρύπα. Είδε τον Snowflake να τραβάει τόσο δυνατά το λουρί που ο άλλος διασώστης μετά βίας μπορούσε να τον κρατήσει υπό έλεγχο.Όχι...

Οι διασώστες έμειναν εντελώς άναυδοι όταν τράβηξαν το σκύλο από τον τάφο. Πάλεψε σκληρά και οι διασώστες απλά δεν κατάλαβαν γιατί, αλλά αμέσως μετά είδαν μια τρύπα στο έδαφος πίσω από τον τάφο.

Θα μπορούσε η περίεργη συμπεριφορά του Snowflake να έχει σχέση με αυτό που υπήρχε σε αυτή την τρύπα;

Διαβάστε επίσης: Σκύλος κοιμάται συνεχώς δίπλα στο αγοράκι – Όταν η 28χρονη μητέρα του προσπάθησε να ξυπνήσει τον γιο της είχε την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της

Δύσκολα πιστεύουν

Ο διασώστης εξακολουθούσε να τυλίγει από αυτό που μόλις είχε βγάλει από την τρύπα. Είδε τον Snowflake να τραβάει τόσο δυνατά το λουρί που ο άλλος διασώστης μετά βίας μπορούσε να τον κρατήσει υπό έλεγχο.

Όχι ασφάλιση του τάφου

Όλο αυτό το διάστημα, οι άνθρωποι είχαν την εντύπωση ότι το χάσκι προστάτευε τον τάφο του αείμνηστου ιδιοκτήτη του. Δεν είχε να κάνει με την Gladys, αλλά είχε να κάνει με κάτι που είχε αφήσει πίσω της…

Είχε σκάψει αυτό το χάσκι;

Μια αίσθηση τρόμου άρχισε να κυριεύει τους διασώστες. Το Snowflake το ανακάλυψε πραγματικά αυτό εδώ…; Αλλά τι είχε προστατεύσει ο Snowflake στον τάφο του αείμνηστου κυρίου του; Τι έβγαλαν οι διασώστες από το λάκκο και γιατί τους σόκαρε τόσο πολύ;

Νιφάδα χιονιού στο νεκροταφείο

Η νιφάδα χιονιού είχε γίνει βασικό στοιχείο στο νεκροταφείο. Δεν ήταν ασυνήθιστο να βρεις τον ηλικιωμένο σκύλο να ακουμπάει σε μια συγκεκριμένη πέτρινη πλάκα. Δεν έκανε πολύ θόρυβο και έδειχνε να μην ενδιαφέρεται να παίξει με τα παιδιά που του έκαναν ένα χέρι. Είχαν περάσει μήνες από τότε που ο παλιός του ιδιοκτήτης είχε πεθάνει, αλλά ο σκύλος δεν φαινόταν να τον νοιάζει.

Ακίνητος

Τις ενδιάμεσες εβδομάδες είχαν γίνει αρκετές προσπάθειες για να πειστεί ο σκύλος να εγκαταλείψει τη νέα του θέση ανάπαυσης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η οικογένεια της γυναίκας ήξερε πόσο νοιαζόταν για το σκυλί της και ήθελε να το φροντίσει γι ‘αυτήν, αλλά κάθε φορά που έφερναν λιχουδιές ή παιχνίδια για να τον κάνουν να κινηθεί, δεν κουνιόταν ούτε εκατοστό.

Δίπλα της κάθε στιγμή

Η Gladys και η Snowflake ήταν οι καλύτερες φίλες. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι για πολλά χρόνια περνώντας όλο το χρόνο μαζί. Στα τελευταία της χρόνια, η Gladys δεν ήταν ποτέ μόνη της, γιατί η Snowflake έμενε δίπλα της κάθε στιγμή. Και φαινόταν ότι σκόπευε να κάνει το ίδιο ακόμη και μετά τον θάνατό της.

Η παρουσία του σκύλου

Ένας θετός σκύλος, ο Snowflake ζούσε στο δρόμο προτού η Gladys τον πάρει σπίτι. Ήταν προφανές ότι το να είναι έξω δεν ήταν πρόβλημα για αυτόν. Γνωρίζοντας αυτό, η οικογένεια και το προσωπικό του νεκροταφείου αποφάσισαν να μην ανησυχούν, τουλάχιστον προς το παρόν. Άφησε τον σκύλο να μείνει δίπλα στην ερωμένη του. Επιπλέον, η οικογένεια τους έφερνε και φαγητό!

Πολύ κοντά στον τάφο της Γκλάντις

Το να κάθεται η Snowflake στην ταφόπλακα δεν θεωρήθηκε πρόβλημα. Ως επί το πλείστον, ο σκύλος παρέμεινε ήρεμος και δεν γάβγιζε σε αγνώστους, ξαπλωμένος ήσυχα στον ήλιο. Η μόνη φορά που η Snowflake φάνηκε να ανησυχεί ήταν όταν οι άνθρωποι περπατούσαν πολύ κοντά στον τάφο της Gladys. Τότε ο σκύλος σηκωνόταν για να υπερασπιστεί τον τόπο.

Μερικές φορές ήταν δύσκολο

Αν και αυτό δεν ήταν απαραιτήτως ενοχλητικό, έγινε ταλαιπωρία όταν οι οικογένειες των θαμμένων κοντά στον τάφο της Γκλέιντι ήρθαν να επισκεφθούν. Όπως ήταν η συνήθεια της, η Snowflake γάβγιζε δυνατά και παρακολουθούσε τους συγγενείς καθώς πλησίαζαν τους τάφους. Ωστόσο, ο σκύλος έμενε στη θέση του και δεν κουνήθηκε αν δεν πλησίαζαν στη θέση του.

Σκύλος φυλάει τον τάφο του ιδιοκτήτη του

Μετά από δύο μήνες

Αυτό κράτησε περίπου δύο μήνες, αλλά είχε αρχίσει να είναι πρόβλημα για όσους επισκέπτονταν τακτικά το νεκροταφείο ή τις ταφόπλακες κοντά στην αγαπημένη ερωμένη του Snowflake. Ωστόσο, όπως στα περισσότερα σημεία της περιοχής, ο καιρός ήταν απρόβλεπτος. Μια σφοδρή καταιγίδα είχε ανακοινωθεί προς την πόλη.

Δεν ήταν απλώς μια πρόβλεψη

Η βροχή είχε αρχίσει γρήγορα και φαινόταν ότι θα χειροτέρευε. Βλέποντας αυτό ως σημάδι, οι περισσότεροι από τους κατοίκους της πόλης -συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων του νεκροταφείου- μάζεψαν τα πράγματά τους και έκαναν σχέδια να φύγουν από την πόλη. Μεγάλο μέρος της πόλης χάθηκε μέσα σε λίγες μέρες. Και για καλό λόγο!

Εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο

Μετά από μιάμιση μέρα, η βροχή είχε μετατραπεί σε καταιγίδα. Είχε πλημμυρίσει τους δρόμους, οδηγώντας όσους είχαν μείνει στο σπίτι σε πανικό. Τι υπήρχε να κάνει; Ήταν κάτι παραπάνω από προφανές ότι δεν θα ήταν μια συνηθισμένη καταιγίδα. Όμως, παρ’ όλα αυτά, ο Snowflake έμεινε εκεί που ήταν.

Το νεκροταφείο θα επισκευαζόταν

Ευτυχώς, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες ανάπλασης στην περιοχή, η πόλη είχε ανακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της γης από το νεκροταφείο και σχεδίασε τη δομή για να περιορίσει τις ζημιές από τις πλημμύρες και να αποτρέψει καιρικές τραγωδίες από το να ενοχλήσουν τους τάφους των νεκρών. Ο τάφος της Γκλάντις ήταν μια από τις υπερυψωμένες πέτρες, οπότε η Χιονονιφάδα μπορούσε να μείνει στο σχεδόν εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο.

Το καημένο το σκυλί ήταν βρεγμένο

Το καημένο το σκυλί ήταν μούσκεμα καθώς η καταιγίδα συνέχιζε να πλημμυρίζει ολόκληρη την πόλη. Δεν υπήρχε κανένας στο γήπεδο εκτός από αυτό το αφοσιωμένο σκυλί, που σήμαινε ότι θα του τελείωνε το φαγητό. Ωστόσο, αυτό δεν έκανε καμία διαφορά για τον Snowflake, ο οποίος έμεινε ασυγκίνητος από τη θέση του στην ταφόπλακα. Ήταν αυτή μια περίπτωση βαθιάς πίστης; Ή ήταν κάτι άλλο;

Μικρές σωσίβιες λέμβους

Πολλοί άνθρωποι είχαν εγκαταλείψει την πόλη μέρες πριν, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την πρόγνωση του καιρού. Η ομάδα διάσωσης συνέχισε την έρευνά της στο δρόμο, αναζητώντας όσους χρειάζονταν βοήθεια, αλλά σήμερα η βοήθειά τους χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ.

Καμία παρόρμηση

Ήταν καταστροφικό. Σχεδόν σε κάθε δρόμο υπήρχαν άνθρωποι που χρειάζονταν υποστήριξη. Η ομάδα δούλευε σκληρά. Καθένας από τους επιζώντες ήθελε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα προσωπικά του υπάρχοντα. Αυτό καθυστερούσε τη διαδικασία.

Κάλεσαν για κάποιο λόγο

Η ομάδα δεν είχε κανένα λόγο να κατευθυνθεί προς το νεκροταφείο. Συνεχίζουν να επικεντρώνονται στο να βοηθούν τους γύρω τους. Ευτυχώς για τον Husky, ήρθε μια κλήση έκτακτης ανάγκης λίγο μετά. Ήταν υπάλληλος χωραφιού!

Στέλνοντας το σκάφος

Ο υπάλληλος ήταν εκνευρισμένος αλλά μίλησε καθαρά, παρακαλώντας την ομάδα διάσωσης να ψάξει στο νεκροταφείο για τον σκύλο. Είχε εξηγήσει τη μοναδική κατάσταση του Snowflake και τελικά οι άνδρες είχαν συμφωνήσει να στείλουν μια βάρκα προς την κατεύθυνση του νεκροταφείου. Ήθελαν να κάνουν ό,τι μπορούσαν για να βρουν το σκυλί, παρόλο που αμφέβαλλαν ότι θα ήταν ακόμα εκεί.

Έφτασε στο νεκροταφείο

Το ταξίδι μέχρι το νεκροταφείο δεν ήταν εύκολο καθώς είχαν παρακάμψει αρκετά. Υπήρχαν άλλοι άνθρωποι και ζώα που χρειάζονταν βοήθεια. Δεν μπορούσαν απλώς να προσποιηθούν ότι δεν υπήρχε και απλώς να επικεντρωθούν σε έναν σκύλο του δρόμου που μπορεί να μην είναι καν εκεί πια.

Την επόμενη μέρα τα πράγματα ήταν πρακτικά αγνώριστα, είχαν περάσει πέντε μέρες από τότε που είχε ξεκινήσει η καταιγίδα και ολόκληρη η πόλη είχε πλημμυρίσει για 3 μέρες. Όλοι είχαν απομονωθεί από το νεκροταφείο.

Σε ασχημη κατασταση

Οι διασώστες ανησύχησαν. Φοβήθηκαν ότι αν ο γεροδεμένος βρισκόταν ακόμα στο αγαπημένο του σημείο πάνω από το νεκροταφείο, τότε θα ήταν σε τρομερή κατάσταση όταν έφτασαν. Ήταν ένα ηλικιωμένο σκυλί και το να είμαι έξω για τόσο καιρό δεν ήταν καλό. Ωστόσο, δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους.

Είχαν εντοπίσει το ηλικιωμένο σκυλί από μακριά, ήταν μακριά από την ακτή. Τελικά, πήραν το δρόμο προς την ταφόπλακα. Η νιφάδα χιονιού ήταν ξαπλωμένη στο έδαφος, ακίνητη. Οι διασώστες ανησύχησαν και δεν ήξεραν με βεβαιότητα αν ήταν ακόμα ζωντανός, αλλά συνειδητοποίησαν ότι κοιμόταν απλώς, εξαντλημένος, οπότε όλα είχαν πάει καλά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.