Άγριο κράξιμο στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Το Twitter πήρε «φωτιά» με τις Πανελλαδικές – «Πρέπει να έχει γράψει άριστα…»

June 4, 2023


Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο καταδικασμένος για τον αποτρόπαιο φόνο της συζύγου του και της σκηνοθεσίας του φόνου προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη για αρκετό καιρό αποφάσισε να δώσει Πανελλαδικές. Όπως ήταν φυσικό το Twitter πήρε «φωτιά» και του έριξε άγριο κράξιμο.Φυσικά όλοι έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση ακόμα και καταδικασμένοι δολοφόνοι και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην προσπάθειά του να …

...περάσει στη νομική εξετάστηκε σήμερα (2/6)΄στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Λογοτεχνίας.Πιθανότατα το θέμα να μην απασχολούσε την κοινή γνώμη και ειδικά το Twitter αλλά όταν μαθεύτηκε το θέμα της εξέτασης η οργή στο διαδίκτυο και τα σχόλια ήταν ανεξέλεγκτα. Ο δολοφόνος...

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο καταδικασμένος για τον αποτρόπαιο φόνο της συζύγου του και της σκηνοθεσίας του φόνου προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη για αρκετό καιρό αποφάσισε να δώσει Πανελλαδικές. Όπως ήταν φυσικό το Twitter πήρε «φωτιά» και του έριξε άγριο κράξιμο.

Φυσικά όλοι έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση ακόμα και καταδικασμένοι δολοφόνοι και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην προσπάθειά του να περάσει στη νομική εξετάστηκε σήμερα (2/6)΄στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Λογοτεχνίας.

Πιθανότατα το θέμα να μην απασχολούσε την κοινή γνώμη και ειδικά το Twitter αλλά όταν μαθεύτηκε το θέμα της εξέτασης η οργή στο διαδίκτυο και τα σχόλια ήταν ανεξέλεγκτα. Ο δολοφόνος της Καρολάιν όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι κλήθηκαν να γράψουν για τη βία κατά των γυναικών….

Το Twitter λοιπόν σχολίασε την απόφαση του να δώσει πανελλήνιες και ειδικά το ότι ο συζυγοκτόνος θα ανέπτυσσε τις σκέψεις του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.«Αν δεν παρέδωσε λευκή κόλλα από ντροπή, πρέπει να πρόκειται για κάτι άλλο, σίγουρα όχι άνθρωπος», «θα ήθελα να ήξερα τι γραπτό παρέδωσες» ενδεικτικά μερικά από τα tweets.

Οι αναρτήσεις στο Twitter

Γλυκά Νερά: «Ξέρεις πόσο με αγαπούσε, δεν έγιναν έτσι τα πράγματα» – Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή στη μητέρα της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή στη μητέρα της Καρολάιν, αναφέροντας πως δεν έγιναν τα πράγματα, όπως παρουσιάζονται. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δώσει πανελλήνιες.

Ως ένα χειριστικό άτομο «που πάσχει από αντικειμενική ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας» περιέγραψε στην κατάθεση της στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η ψυχίατρος, τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Κράουτς, Άλκηστις Ηγουμενάκη, τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Ο άνθρωπος αυτός σχεδιάζει μεθοδικά το μέλλον του. Ετοιμάζεται να δώσει στη Νομική. Μετά την καταδίκη του έστειλε επιστολή στην μητέρα της γυναίκας που δολοφόνησε και με χειριστικό τρόπο της λέει “δεν έγιναν έτσι τα πράγματα”. Αυτήν την επιστολή θέλει να την δώσει στην κόρη του» είπε χαρακτηριστικά.

Έχοντας μελετήσει δεκάδες στοιχεία μεταξύ των οποίων και το ημερολόγιο της Καρολάιν και μετά από συνεντεύξεις με τη μητέρα του θύματος, η ψυχίατρος κατέθεσε στο δικαστήριο την άποψη που έχει σχηματίσει για τον 35χρονο πιλότο, με τον οποίον, όπως είπε, δεν έχει έλθει σε επαφή.

Η μάρτυρας αναφερόμενη σε χειριστική προσωπικότητα, επικαλέστηκε στο δικαστήριο την επιστολή που έστειλε, μέσω του πατέρα του, στη μητέρα της Καρολάιν μετά την καταδίκη του σε ισόβια στον πρώτο βαθμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.