Ελένη Μυλωνοπούλου: Η ψυχολόγος της Καρολάιν είναι και μαία. Μάθετε τα πάντα για την γυναίκα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

June 4, 2021


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και μ’ αφορμή αυτό ήρθε στην επικαιρότητα και το όνομα της Ελένης Μυλωνοπούλου! Ποια είναι η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονή…

...θηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι;Δύο λόγια την Ελένη ΜυλωνοπούλουH Μυλωνοπούλου Ελένη - Medylife είναι Ψυχοθεραπευτής - Ψυχολόγος - Κλινικός Υπνοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Έπειτα από 25 έτη πορείας στο μάχιμο μαιευτικό επάγγελμα με πάνω από 6000 τοκετούς...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και μ’ αφορμή αυτό ήρθε στην επικαιρότητα και το όνομα της Ελένης Μυλωνοπούλου! Ποια είναι η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι;

Δύο λόγια την Ελένη Μυλωνοπούλου

H Μυλωνοπούλου Ελένη – Medylife είναι Ψυχοθεραπευτής – Ψυχολόγος – Κλινικός Υπνοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Έπειτα από 25 έτη πορείας στο μάχιμο μαιευτικό επάγγελμα με πάνω από 6000 τοκετούς στο ενεργητικό της και με 15 έτη εμπειρία στο χώρο της υπογονιμότητας, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τους τομείς της Ψυχολογίας, της Κλινικής – Θεραπευτικής Ύπνωσης και του NLP δηλαδή του νευρογλωσσικού προγραμματισμού σε συνδυασμό με την θεραπευτική ύπνωση και του Life Coach.

Πιο συγκεκριμένα, κατέχει δίπλωμα και τίτλο κλινικού υπνοθεραπευτή από το μεγαλύτερο οργανισμό Θεραπευτικής Ύπνωσης στο κόσμο, τον N.G.H National Guilt of Hypnotists. Παράλληλα, κατέχει πολυάριθμες άλλες πιστοποιήσεις και διπλώματα όπως το CTAA Certificate of Complementary Therapists Accredited Association Hypnotherapist Certification από το American Board of Hypnotherapy and Practitioner Certification, το Diploma of Psychology από την Academy of Modern Applied Psychology και NLP Certification από την American Board of Hypnotherapy. Επιπλέον, κατέχει τις πιστοποιήσεις “Personality Psychology”, “Contribution of Psychology to Forensic Investigation” και “Clinical Hypnosis and Therapeutic Applications” από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ακόμα, στο ιδιωτικό της γραφείο εφαρμόζεται Κλινική και Θεραπευτική Ύπνωση και Τοκετός Hypnobirthing, όπου είναι μία ασφαλής μέθοδος προσέγγισης του απόλυτα φυσικού τοκετού με ύπνωση, χαλάρωση και αναπνοές που εξασφαλίζουν έναν ευτυχισμένο και χωρίς άγχος τοκετό. Είναι ιδρύτρια του Medical Studies University, το οποίο είναι εξειδικευμένο σε προγράμματα Bachelor – Master και Phd των ιατρικών σχολών του εξωτερικού. Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί το γεγονός της βράβευσής τη με το Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας 2020 (29/11/2020)

Ελένη Μυλωνοπούλου

Ελένη Μυλωνοπούλου: Γι’ αυτό το ζευγάρι μόνο τα καλύτερα έχω να πω

«Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε»..

«Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός» ανέφερε επιπλέον η ψυχολόγος.

Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: «Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε».

Ελένη Μυλωνοπούλου: Η ψυχολόγος της Καρολάιν είναι και μαία. Μάθετε τα πάντα για την γυναίκα που

«Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι»

Η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν έδωσε και μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα. Μιλώντας στην εφημερίδα, η κ. Μυλωνοπούλου έχει μόνο τα καλύτερα να πει τόσο για την αδικοχαμένη 20χρονη όσο και για τον 32χρονο πιλότο.

«Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στενοχωρούν. Έρχονταν τα παιδιά και έφεραν το μωράκι τους, τη Λυδία. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος».

Η ψυχολόγος δίνει τέλος σε όσα ακούγονται για τη σχέση του ζευγαριού. «Άκουσα πράγματα αδιανόητα. Θα σας πω το εξής: Αν ένα ζευγάρι έχει πρόβλημα, η γυναίκα το εμπιστεύεται. Τόσους μήνες που έβλεπα την Καρολάιν θα μου έλεγε αν είχε κάποιο θέμα. (…) Δεν ερχόταν ποτέ μόνη της. Δεν ερχόταν ποτέ μόνος του. Πάντα οι τρεις τους. Ήταν πολύ δεμένοι τα συζητούσαμε όλα».

Η ίδια εξηγεί ότι η Καρολάιν είχε ήδη αποβάλει μια φορά και η κορούλα της γεννήθηκε πρόωρα. Ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, είχε άγχος να συνεχίσει και τις σπουδές της, και όλα της φαίνονταν βουνό. Επομένως, είναι απολύτως λογικό που ζήτησε βοήθεια και στήριξη από ψυχολόγο.

Η κ. Μυλωνοπούλου διαψεύδει τα σενάρια ότι η 20χρονη είχε κάνει ασφάλεια ζωής, ενώ αναφέρει ότι η Καρολάιν μιλούσε εδώ και εκεί για την αγοραπωλησία του οικοπέδου αντί του ποσού των 100.000 και η ίδια τη συμβούλεψε να μην το λέει παραέξω.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.