Τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας

June 4, 2021


Να τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας.Μέχρι τα αυτιά, μέχρι τους ώμους, κοντά, μεσαία ή μακριά. Η αλήθεια είναι, ότι τα μαλλιά είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που μας …

...καθορίζουν.Μάλιστα, σύμφωνα με μια μελέτη είναι μια πραγματική αντανάκλαση του χαρακτήρα μας.Δείτε παρακάτω τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας.Πίξι ή πολύ κοντόΈχετε αυτοπεποίθηση, σας αρέσει να φλερτάρετε, είστε κοινωνικές και ευχάριστες προσωπικότητες....

Να τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας.

Μέχρι τα αυτιά, μέχρι τους ώμους, κοντά, μεσαία ή μακριά. Η αλήθεια είναι, ότι τα μαλλιά είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που μας καθορίζουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια μελέτη είναι μια πραγματική αντανάκλαση του χαρακτήρα μας.

Δείτε παρακάτω τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας.

Πίξι ή πολύ κοντό

Τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας

Έχετε αυτοπεποίθηση, σας αρέσει να φλερτάρετε, είστε κοινωνικές και ευχάριστες προσωπικότητες. Σας είναι πολύ εύκολο να γνωρίζετε καινούργιο κόσμο και να κάνετε νέους φίλους. Σας αρέσουν οι δουλειές που σας επιτρέπουν να τονίζετε την ευφυΐα σας και ξέρετε πώς να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα με αξιοπρέπεια και αυτο-έλεγχο, αν και ορισμένες φορές φέρεστε παρορμητικά.

Καρέ ή πάνω από τους ώμους

Τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας

Είστε ένας ευθύς άνθρωπος που λέει την αλήθεια ακόμα και αν αυτή πονάει. Έχετε την ικανότητα να ισορροπείτε ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. Είστε ατρόμητες και οργανωμένες. Δεν σας αρέσει η ρουτίνα, δεν έχετε κόμπλεξ και σας αρέσει να ζείτε καινούργιες εμπειρίες. Ορισμένες φορές, δράτε χωρίς να σκέφτεστε.

Μέχρι τους ώμους ή μεσαίου μήκους

Τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας

Είστε ευτυχισμένες με την θηλυκή και κομψή σας εμφάνιση. Είστε πολύ ομιλητικές και η φυσική ομορφιά σας τραβάει όλα τα βλέμματα στον δρόμο σας. Σας αρέσουν οι προκλήσεις και τα καινούργια πρότζεκτ. Ξεκινάτε εύκολα καινούργιες φιλίες και έχετε την ικανότητα να τις διατηρήσετε.

Μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά

Τι δηλώνει το μήκος των μαλλιών σας για την προσωπικότητά σας

Είστε πολύ προσεχτικές, υπομονετικές και ονειροπόλες. Σας αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις και δίνετε όλη σας την ψυχή σε αυτές. Επίσης, είστε πολύ επιλεκτικές και απαιτητικές με τον σύντροφό σας. Παλεύετε για τα όνειρό σας και κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η επιμονή σας, σας βοηθάει να επιτύχετε ό,τι θέλετε στην ζωή σας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.