Ο φρικτός θάνατος του Νικολάκη στον βόθρο μάτωσε την πληγή απο τον χαμό του μικρού Ζαχαρία

June 4, 2021


Δυο παιδιά, δυο τραγικές ιστορίες, ένας θάνατος παρόμοιος, αλλά ο πόνος κοινός. Την ώρα που το 18μηνο παιδί από την Θεσσαλονίκη γίνεται γνωστό ότι εντοπιζεται νεκρό, από πνιγμό σε φρεάτιο αποχέτευσης,…

... όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στην Κρήτη η οικογένεια του μικρού Ζαχαρία θρηνεί.  Ζαχαρίας Καμαράτος, παππούς: “Από χθες και εγώ και η γυναίκα μου είμαστε χάλια, χάλια! Γιατί μας φρέσκαρε την πληγή”. Δημοσιογράφος : “Η νύφη σας, ο γιος σας; Πως αντέδρασαν όταν το έμαθαν;” Ζαχαρίας...

Δυο παιδιά, δυο τραγικές ιστορίες, ένας θάνατος παρόμοιος, αλλά ο πόνος κοινός. Την ώρα που το 18μηνο παιδί από την Θεσσαλονίκη γίνεται γνωστό ότι εντοπιζεται νεκρό, από πνιγμό σε φρεάτιο αποχέτευσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στην Κρήτη η οικογένεια του μικρού Ζαχαρία θρηνεί.

 

  • Ζαχαρίας Καμαράτος, παππούς: “Από χθες και εγώ και η γυναίκα μου είμαστε χάλια, χάλια! Γιατί μας φρέσκαρε την πληγή”.
  • Δημοσιογράφος : “Η νύφη σας, ο γιος σας; Πως αντέδρασαν όταν το έμαθαν;”
  • Ζαχαρίας Καμαράτος: Α, μουγκρίζανε, με κλάματα. Ήταν περίπου το ίδιο περιστατικό. Σχεδόν τον ίδιο θάνατο…”

 

Ο Ζαχαρίας από την Κρήτη εκείνο το απόγευμα, πάνω στο παιχνιδι του, διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και φτάνοντας σε μια οικοδομή, έπεσε σε ένα βαρέλι γεμάτο ασβέστη. Το εντόπισε η γιαγιά του και αμέσως μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κέντρο υγείας του χωριού. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν ,τελικά ο μικρός κατέληξε λίγα 24ωρα αργότερα. “Εγώ αυτό το παιδί το ‘χα όλη μέρα μαζι μου! Όλη μέρα μαζί μου! Και τώρα… Κάθε μέρα που περνάει είναι και χειρότερη. Κάθε ημέρα που περνάει είναι χειρότερη! Γιαυτό λέω στους ανθρώπους «κουράγιο». Κουράγιο! Ο χρόνος πιστεύει θα μας γιάνει. Όχι να το ξεχάσουμε, να απαλύνει λίγο την ψυχή μας. Να μην κλαίμε, να μην μας βγάλει σε καμία τρέλα”,ξεσπά ο παππούς του Ζαχαρία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.