Survivor All Star – Spoiler: Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για αποχώρηση στην ομάδα των Μπλε

June 3, 2023


Survivor All Star: Αυτή την εβδομάδα οι ασυλίες θα μοιραστούν Στις οθόνες μας επιστρέφει από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου το Survivor με την αγωνία να κορυφώνεται. Οι δύο ομάδες ρίχνονται στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία, με τους Κόκκινους να χάνουν και να οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού.Πρώτος υποψήφιος θα βγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς αγωνιστικά είναι ο πιο αδύναμος.Πλέον, οι διάσημοι είνα…

...�ι είναι μόνο τέσσερις. Μαριαλένα, Σάκης, Μελίνα και Κωνσταντίνος εμφανίζονται αποδυναμωμένοι μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.Όσον αφορά τη 2η ασυλία - σύμφωνα με τα σπόιλερ - οι Διάσημοι βρίσκουν τα πατήματά τους και κερδίζουν του Μπλε.Ως εκ τούτου αναμένεται να ψηφιστούν...

Survivor All Star: Αυτή την εβδομάδα οι ασυλίες θα μοιραστούν 

Στις οθόνες μας επιστρέφει από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου το Survivor με την αγωνία να κορυφώνεται. Οι δύο ομάδες ρίχνονται στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία, με τους Κόκκινους να χάνουν και να οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού.

Πρώτος υποψήφιος θα βγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς αγωνιστικά είναι ο πιο αδύναμος.

Πλέον, οι διάσημοι είναι μόνο τέσσερις. Μαριαλένα, Σάκης, Μελίνα και Κωνσταντίνος εμφανίζονται αποδυναμωμένοι μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Όσον αφορά τη 2η ασυλία – σύμφωνα με τα σπόιλερ – οι Διάσημοι βρίσκουν τα πατήματά τους και κερδίζουν του Μπλε.

Ως εκ τούτου αναμένεται να ψηφιστούν οι: Ασημακόπουλος, Στέλλα Ανδριώτου και Νίκος Μπάρτζης.

Ταλάντζεφ: Ο Τάκης βρίζει συνέχεια οικογένειες και κάνει πολλά υβριστικά σχόλια

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και την επεισοδιακή αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια σχολίασε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Ταλάντζεφ.

Μιλώντας στο OPEN, ο Ταλάντζεφ ανέφερε ότι ο Τάκης γενικά έχει εκρηκτικό χαρακτήρα, δημιουργεί εντάσεις και βρίζει.

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον είδαμε και φέτος, πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε κι είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.