Survivor All Star: Κόλαφος ο Γιώργος Ταλάντσεβ – «Χάρηκα που έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας, άργησε κιόλας»

June 3, 2023


Κόλαφος ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star, δηλώνοντας πως χάρηκε που έφυγε, καθώς είχε αργήσει.Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων δε δίστασε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Τάκη Καρ…

...αγκούνια.«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου… το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς, του Survivor. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», δηλώνει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.«Τον...

Κόλαφος ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star, δηλώνοντας πως χάρηκε που έφυγε, καθώς είχε αργήσει.

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων δε δίστασε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου… το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς, του Survivor. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», δηλώνει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Τον είδαμε και φέτος πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε, είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», προσθέτει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.