25 Celebrities που Πέρασαν από Ακραίες Μεταμορφώσεις για τους Ρόλους τους

June 2, 2021

Προκειμένου να απεικονίσουν τους χαρακτήρες τους όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, οι διασημότητες συχνά δεσμεύονται για αυστηρές ασκήσεις και ακραία διατροφή πριν από τη μαγνητοσκόπηση . Αντί να βασίζονται σε εφέ μακιγιάζ και CG, θα μαζεύονταν ή θα μειώνονταν όπως απαιτείται. Ειλικρινά, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι δεν ήταν ευχάριστες εμπειρίες που θυμούνται αλλά δείχνουν πόσο επαγγελματικοί είναι.

Πολλοί από αυτούς παραδέχθηκαν ακόμη και ότι μέσω αυτών των δίαιτων τους έκαναν να αισθάνονται σαν να πεθαίνουν. Προφανώς, δεν συμβουλεύουμε κανέναν να ακολουθήσει τα χνάρια τους. Έχουν διατροφολόγους, εκπαιδευτές και γιατρούς που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία τους πριν, καθ ‘όλη τη διάρκεια και μετά τη διαδικασία των γυρισμάτων.

Ο Matt Damon στο «Courage Under Fire» (1996).

amazon

Το «Courage Under Fire» είναι μια ταινία όπου έπρεπε να παίξει έναν βετεράνο εθισμένων στα ναρκωτικά και για το ρόλο, έχασε περίπου 60 κιλά, όπως αποκαλύφθηκε στο Reddit. Ο Damon έγραψε: «Το μόνο που έφαγα ήταν το στήθος κοτόπουλου. Δεν είναι σαν να είχα σεφ ή οτιδήποτε άλλο, μόλις το έφτιαξα και έκανα αυτό που νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω.

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.