Sin Boy: Kατάξανθoς με κοντό αγορέ μαλλί! H μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του μετά την εξαφάνισή του και την υποτιθέμενη αυτοκτονία (photo)

June 1, 2023


Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Sin Boy και μέλη της οικογένειάς του για αρκετές ημέρες άφηναν να αιωρείται η πληροφορία ότι ο τράπερ είναι νεκρός μέσα από φήμες, τροφοδοτούμενες από αναρτήσεις τους, φωτογραφίες στο inernet, αποχαιρετιστήρια stories τους και την άρνησή τους να απαντήσουν επίσημα για την τύχη του καλλιτέχνη.Ο τράπερ έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα ενώ κουρεύτηκε με κοντό αγορέ…

...ετά την εξαφάνισή του και την υποτιθέμενη αυτοκτονίαΟ τράπερ έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα ενώ κουρεύτηκε με κοντό αγορέ μαλλί και πόζαρε στο Instagram του μόνο με ένα φανελάκι σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που γέμισε με χιλιάδες like αλλά και σχόλια που περίμεναν αυτή η ανάρτησή...

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Sin Boy και μέλη της οικογένειάς του για αρκετές ημέρες άφηναν να αιωρείται η πληροφορία ότι ο τράπερ είναι νεκρός μέσα από φήμες, τροφοδοτούμενες από αναρτήσεις τους, φωτογραφίες στο inernet, αποχαιρετιστήρια stories τους και την άρνησή τους να απαντήσουν επίσημα για την τύχη του καλλιτέχνη.

Kατάξανθoς με κοντό αγορέ μαλλί! H μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του Sin Boy μετά την εξαφάνισή του και την υποτιθέμενη αυτοκτονία

Ο τράπερ έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα ενώ κουρεύτηκε με κοντό αγορέ μαλλί και πόζαρε στο Instagram του μόνο με ένα φανελάκι σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που γέμισε με χιλιάδες like αλλά και σχόλια που περίμεναν αυτή η ανάρτησή του και η αλλαγή στην εμφάνισή του να συνδέεται και με την κυκλοφορία κάποιου νέου του κομματιού.

Τον «δίνει στεγνά»: Στενός συνεργάτης του Sin Boy απαντάει για το βίντεο που τον δείχνει νεκρό

Στενός συνεργάτης του Sin Boy απαντάει δημόσια για το βίντεο που απεικονίζει τον τράπερ νεκρό και βάζει τέλος στις φήμες. Ο συνεργάτης του τράπερ μίλησε στη Κιμ Διαμαντόπουλου, στην εκπομπή «Γεια σου» και απάντησε για όλα.

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου παρουσίασε συνέντευξη του Διαμαντόπουλου στην οποία ο ίδιος υποστήριξε πως ο Sin Boy ουδέποτε έπαθε mental breakdown -όπως είχε γραφτεί όταν εγκατέλειψε την Ελλάδα και γύρισε στην Αλβανία- τονίζοντας πως όλα αυτά ανήκουν στο παιχνίδι του marketing. Συγκεκριμένα, σχολίασε πως ο τράπερ «έχει αμερικανικά πρότυπα marketing», αφήνοντας να εννοηθεί πως και ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί με τις φήμες πως πως ο ίδιος είναι νεκρός έχει συγκεκριμένο σκοπό.

Ωστόσο, άλλος ήταν εκείνος που είπε ξεκάθαρα πως ο Sin Boy…ζει και βασιλεύει, όπως ακριβώς υποστηρίζει και χρήστης του TikΤοk που τον απαθανάτισε να απολαμβάνει τις διακοπές του στο Παρίσι.

Sin Boy: Ζει και βασιλεύει ο τράπερ

«Επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του Sin Boy, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο τράπερ είναι ζωντανός. Όλο αυτό το θέμα με τον δήθεν θάνατό του έχει ξεκινήσει από τον ίδιο για διαφημιστικούς λόγους, ώστε να γίνει ντόρος γύρω από τη δουλειά του», δήλωσε συνεργάτης του Sin Boy στην εκπομπής ο οποίος όμως θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.