Survivor All Star: «Λύγισαν» οι παίκτες βλέποντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα

June 1, 2023


Survivor All Star: Οι παίκτες είχαν σύντομη επαφή με τους δικούς τους.Κατέρρευσαν οι παίκτες του Survivor All Star στο χθεσινό επεισόδιο μόλις άκουσαν την μεγάλη έκπληξη, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου.Ένα μαύρο βαν σταμάτησε μπροστά από τον στίβο μάχης, ενώ από μέσα εμφανίστηκαν οι οικογένειες των παικτών που έτρεξαν να τους αγκαλιάσουν.Πνίγηκε στο κλάμα ο Τάκης Καραγκούνιας μόλις αντίκρισε την κό…

... την κόρη του, Ραφαηλία, μετά από πέντε μήνες. Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί ξανά την κόρη του.«Πάει εγώ τελείωσα σήμερα. Τελείωσε για μένα το Survivor, δεν θέλω τίποτα άλλο, θέλω να φύγω, να τελειώσω εδώ, τέρμα, ως...

Survivor All Star: Οι παίκτες είχαν σύντομη επαφή με τους δικούς τους.

Κατέρρευσαν οι παίκτες του Survivor All Star στο χθεσινό επεισόδιο μόλις άκουσαν την μεγάλη έκπληξη, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου.

Ένα μαύρο βαν σταμάτησε μπροστά από τον στίβο μάχης, ενώ από μέσα εμφανίστηκαν οι οικογένειες των παικτών που έτρεξαν να τους αγκαλιάσουν.

Πνίγηκε στο κλάμα ο Τάκης Καραγκούνιας μόλις αντίκρισε την κόρη του, Ραφαηλία, μετά από πέντε μήνες. Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί ξανά την κόρη του.

«Πάει εγώ τελείωσα σήμερα. Τελείωσε για μένα το Survivor, δεν θέλω τίποτα άλλο, θέλω να φύγω, να τελειώσω εδώ, τέρμα, ως εδώ ήταν! Θέλω να γυρίσω πίσω με το παιδί μου και το εννοώ», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Και ο Γιώργος Λιανός σχολίασε: «Τάκη, άκουσα αυτό που είπες, δεν θα σου αλλάξω γνώμη, όμως έχω ακούσει από τα δικά σου χείλη ότι αυτός ο αγώνας που δίνεις εδώ στο Survivor είναι για την κόρη σου, τη Ραφαηλία. Την άκουσα κι εγώ με τα αυτιά μου να σου λέει: “Συνέχισε, προσπάθησέ το”».

Λίγη ώρα μετά, ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε συμμετέχοντας κανονικά στο αγώνισμα επάθλου για το ταξίδι στην Κούβα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.