Άνδρας βλέπει το βίντεο γάμου των γονιών του – Όταν ξαφνικά παρατηρεί μια περίεργη λεπτομέρεια μένει άφωνος!

June 1, 2023


Ένας άνδρας έβλεπε το βίντεο γάμου των γονιών τους παρατήρησε το αυτοκίνητο το οποίο είχαν οι γονείς του εκείνη την ημέρα! Δεν ήθελε να παντρευτεί! Εκείνη τον έδεσε και τον πήγε στην τελετή με το ζόρι και όταν την δείτε θα καταλάβετε τον λόγο!Έτσι αποφάσισε να ψάξει παντού για να βρει ένα παρόμοιο καθώς οι γονείς του το αγαπούσαν πολύ και το είχαν πουλήσει διότι ο πατέρας του έπρεπε να φύγει για τ…

...ον πόλεμο! Γαμπρός διακόπτει τον γάμο για να παραδεχτεί την αγάπη του για άλλη γυναίκα - Αδιανόητη η αντίδραση της νύφης!Ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει. Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα...

Ένας άνδρας έβλεπε το βίντεο γάμου των γονιών τους παρατήρησε το αυτοκίνητο το οποίο είχαν οι γονείς του εκείνη την ημέρα! Δεν ήθελε να παντρευτεί! Εκείνη τον έδεσε και τον πήγε στην τελετή με το ζόρι και όταν την δείτε θα καταλάβετε τον λόγο!

Έτσι αποφάσισε να ψάξει παντού για να βρει ένα παρόμοιο καθώς οι γονείς του το αγαπούσαν πολύ και το είχαν πουλήσει διότι ο πατέρας του έπρεπε να φύγει για τον πόλεμο!

Γαμπρός διακόπτει τον γάμο για να παραδεχτεί την αγάπη του για άλλη γυναίκα – Αδιανόητη η αντίδραση της νύφης!

Ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει. Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, δεσμευόταν και προς την κόρη της, η οποία είναι μόλις 8 χρονών.

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της. Επίσης, ένας γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και μόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη. Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

Χαμός σε γάμο: Νύφη ζήτησε από τον άντρα της να αγκαλιάσει «μία τελευταία φορά» τον πρώην της

Άφωνο άφησε μια νύφη τον άνδρα της, όταν την ώρα του γάμου τους ζήτησε την άδειά του για να αγκαλιάσει τον πρώην φίλο της «μια τελευταία φορά». Επίσης, μια πανέμορφη νύφη, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό στο γαμπρό, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Η γυναίκα, γνωστή ως @mayangkumay στο TikTok, μοιράστηκε ένα βίντεο που τράβηξε ένας καλεσμένος στη δεξίωση του γάμου τους, ο οποίος πιστεύεται ότι έγινε στη Μαλαισία.

Στο βίντεο φαίνεται η νύφη και ο γαμπρός να χαιρετούν τους καλεσμένους τους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο πρώην της νύφης.

Ο άνδρας περπατά μέχρι το ζευγάρι για να τους συγχαρεί για τον γάμο τους, στοχεύοντας να σφίξει το χέρι της νύφης, αλλά εκείνη έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Αντί να δώσει το χέρι της στον πρώην της, γυρίζει στον γαμπρό και τον ρωτάει: «Μπορώ να τον αγκαλιάσω άλλη μία φορά;», δείχνονται με το δάχτυλό της τον αριθμό ένα.

Καθώς ο γαμπρός τής κάνει νόημα δίνοντάς της το «ΟΚ», εκείνη τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον πρώην της, κάνοντάς τον μια ζεστή αγκαλιά και χαϊδεύοντας τρυφερά την πλάτη του. Στη συνέχεια, ο πρώην πηγαίνει να σφίξει το χέρι του συζύγου, ο οποίος επίσης τον αγκαλιάζει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.