Ελεύθερη σχέση: Αυτό σημαίνει πραγματικά σύμφωνα με τους ειδικούς

May 30, 2022


Είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι το ραντεβού μερικές φορές μπορεί να είναι χάλια. Είτε πρόκειται για περιστασιακά ραντεβού είτε για ραντεβού στα οποία ψάχνετε να βρείτε κάποιον που θέλει τα ίδια πράγματα…

... με εσάς, μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε μεγάλη απογοήτευση. Μάλιστα, όταν πρόκειται για "περιστασιακά" ραντεβού, οι ειδικοί αποκάλυψαν ότι μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλές παρεξηγήσεις.Περιστασιακά ραντεβού ή αλλιώς ελεύθερη σχέση, συνήθως σημαίνει να κρατάς τα πράγματα...

Είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι το ραντεβού μερικές φορές μπορεί να είναι χάλια. Είτε πρόκειται για περιστασιακά ραντεβού είτε για ραντεβού στα οποία ψάχνετε να βρείτε κάποιον που θέλει τα ίδια πράγματα με εσάς, μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε μεγάλη απογοήτευση. Μάλιστα, όταν πρόκειται για “περιστασιακά” ραντεβού, οι ειδικοί αποκάλυψαν ότι μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλές παρεξηγήσεις.

Περιστασιακά ραντεβού ή αλλιώς ελεύθερη σχέση, συνήθως σημαίνει να κρατάς τα πράγματα αργά, χωρίς ταμπέλες και να βλέπεις περισσότερα από ένα άτομα τη φορά. Συχνά θεωρείται ως ένας απλός τρόπος για ραντεβού, επειδή τα πράγματα διατηρούνται χαλαρά χωρίς πίεση, χωρίς ζήλια – αλλά δυστυχώς, μερικές φορές δεν λειτουργεί έτσι.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ 3 συμβουλές για να νιώθεις άνετα και να τον εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού.

Ελεύθερη σχέση: Αυτό σημαίνει πραγματικά σύμφωνα με τους ειδικούς

Σύμφωνα με την εφαρμογή γνωριμιών Happn, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο τι πιστεύουν οι άνθρωποι με τη φράση “ψάχνω για κάτι περιστασιακό”.

Βρήκαν ότι συνολικά, το 37% των χρηστών πιστεύει ότι η επιθυμία μιας περιστασιακής σχέσης σημαίνει ότι το άτομο θέλει να κάνει περιστασιακό σeξ, με περισσότερες από τις μισές γυναίκες στην εφαρμογή να συμφωνούν με αυτό.

Ενώ από την άλλη πλευρά, το 43% των ανδρών πιστεύει ότι περιστασιακά ραντεβού σημαίνει πως τα πράγματα πάνε αργά μέχρι να δουν πως θα κυλίσει η κατάσταση, σε σύγκριση με το μόλις 15% των γυναικών.

Πηγή: myimperfectlife.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.