Survivor All Star – Μαρτίκας για Μπάρτζη: «Μπήκες με “μπιφτέκα” και την έχεις γυρίσει 1000 φορές»

May 26, 2023


Survivor All Star: Συνεχίζουν να εξαπολύουν πυρά αναμεταξύ τους Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης.Με εντάξεις ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor All Star, η ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα κλιμακώνεται.Στο αποψινό επεισόδιο, Νίκος και Σπύρος εξαπέλυσαν τα βέλη τους, ο ένας στον άλλο.«Αυτό δεν λέγε στρατηγική, αλλά κουτοπονηριά. Προβλέψιμος είσαι, όσο και να αυτοαναιρείσ…

...αιρείσαι στη σκέψη σου ανά πάσα στιγμή είσαι προβλέψιμος. Έπρεπε να προστατέψω τον Ηλία. Αφού έχεις σχεδιάσει αυτό το κακόβουλο σενάριο και το υλοποίησε χθες με δύο μόλις ψήφους, έπρεπε να αλλάξω την ψήφο μου. Αφού έφτιαξες ένα πολύ ωραίο σενάριο εναντίον του Ηλία για να εξυπηρετήσεις...

Survivor All Star: Συνεχίζουν να εξαπολύουν πυρά αναμεταξύ τους Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης.

Με εντάξεις ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor All Star, η ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα κλιμακώνεται.

Στο αποψινό επεισόδιο, Νίκος και Σπύρος εξαπέλυσαν τα βέλη τους, ο ένας στον άλλο.

«Αυτό δεν λέγε στρατηγική, αλλά κουτοπονηριά. Προβλέψιμος είσαι, όσο και να αυτοαναιρείσαι στη σκέψη σου ανά πάσα στιγμή είσαι προβλέψιμος. Έπρεπε να προστατέψω τον Ηλία. Αφού έχεις σχεδιάσει αυτό το κακόβουλο σενάριο και το υλοποίησε χθες με δύο μόλις ψήφους, έπρεπε να αλλάξω την ψήφο μου. Αφού έφτιαξες ένα πολύ ωραίο σενάριο εναντίον του Ηλία για να εξυπηρετήσεις δικό σου σκοπό, να αποβάλεις εμένα, γιατί δεν πρωταγωνιστείς και εσύ; Να βγεις και εσύ υποψήφιος» είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.