Survivor All Star spoiler 26/05: Μια ανάσα από την αποχώρηση! Την γλίτωσε στο… τσακ – Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

May 26, 2023


Survivor All Star spoiler 26/05: Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί οριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας να έχουν διαρρεύσει!Είναι γνωστό πως από την κάλπη βγήκαν ως υποψήφιοι, πέρα από τον Σπύρο Μαρτίκα και οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος! Ποιος είναι εκείνος που τερμάτισε πρώτος και ποιος γλίτωσε στο τσακ την αποχώρηση; Το Athensmagaz…

...ine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!Όλα τα spoilers εξ αρχής είχαν παρουσίασει ως φαβορί αποχώρησης τον Γιώργο Ασημακόπουλο και δεν απείχαν πολύ από την πραγματικότητα! Μόνο το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό πως ο Σπύρος Μαρτίκας ψηφοφορία με ψηφοφορία είχε αρχίσει να...

Survivor All Star spoiler 26/05: Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί οριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας να έχουν διαρρεύσει!

Είναι γνωστό πως από την κάλπη βγήκαν ως υποψήφιοι, πέρα από τον Σπύρο Μαρτίκα και οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος! Ποιος είναι εκείνος που τερμάτισε πρώτος και ποιος γλίτωσε στο τσακ την αποχώρηση; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Όλα τα spoilers εξ αρχής είχαν παρουσίασει ως φαβορί αποχώρησης τον Γιώργο Ασημακόπουλο και δεν απείχαν πολύ από την πραγματικότητα! Μόνο το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό πως ο Σπύρος Μαρτίκας ψηφοφορία με ψηφοφορία είχε αρχίσει να πέφτει.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν αυτός που έδωσε το ντέρμπι του με τον Σπύρο Μαρτίκα για να παραμείνει τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και τα κατάφερε. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο νήμα με τον Γιώργο Ασημακόπουλου να φτάνει μια ανάσα από την αποχώρηση αλλά να καταφέρνει τελικά να παραμείνει, σε αντίθεση με τον σύντροφο της Βρισιήδας Ανδριώτου που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Survivor All Star spoiler 26/05: Μια ανάσα από την αποχώρηση! Την γλίτωσε στο... τσακ - Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Survivor All Star spoiler 26/05: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα που διέρρευσαν και σας τα παρουσιάζει το Athensmagazine.gr, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις, ενώ στην κορυφή βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο Νίκος Μπάρτζης, έχοντας χάσει όμως ψήφους, μετά τα περιστατικά έντασης που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Τάκη Καραγκούνια.

Στην δεύτερη θέση και αρκετά μακριά από τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα τερμάτισε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος απέδειξε πως έχει δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό και πως έχει τις βάσεις για να φτάσει μέχρι τέλους και στο Survivor All Star, όπως είχε κάνει στο Survivor του 2021 που είχε φτάσει στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Σάκη Κάτσουλη!

Πάμε να δούμε παρακάτω αναλυτικά τα ποσοστά από την ψηφοφορία

  • Νίκος Μπάρτζης 55%
  • Ηλίας Μπόγδανος 30%
  • Γιώργος Ασημακόπουλος 8%
  • Σπύρος Μαρτίκας 7%

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.