Θρασύτατοι διαρρήκτες μπουκάρουν μέρα μεσημέρι σε σπίτι στο Χαλάνδρι – Πώς δρουν σε δευτερόλεπτα με ακάλυπτα πρόσωπα και ένα κατσαβίδι (video)

May 26, 2023


Ένα βίντεο ντοκουμέντο που ανέβηκε την Τετάρτη (24/5) στο Facebook έχει προκαλέσει εκατοντάδες σχόλια οργής από αγανακτισμένους πολίτες. Στο βίντεο απεικονίζονται δύο διαρρήκτες με μάσκες προστασίας να κατευθύνονται άνετοι προς την είσοδο ισόγειας κατοικίας στο Χαλάνδρι το πρωί της Τετάρτης.«Αυτό συνέβη σε σπίτι φίλης μου στο Χαλάνδρι σήμερα το πρωί» αναφέρει στην ανάρτησή της η γυναίκα που ανέβασ…

...ε το σχετικό βίντεο. Οι κινήσεις των δυο διαρρηκτών, όπως θα δείτε, καταγράφονται καρέ καρέ από την κάμερα στο θυροτηλέφωνο της οικίας.Δείτε επίσης: Νέο βίντεο ντοκουμέντο τρόμου από ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες «μπουκάρουν» σε χρυσοχοείο και ξηλώνουν χρηματοκιβώτιο...

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που ανέβηκε την Τετάρτη (24/5) στο Facebook έχει προκαλέσει εκατοντάδες σχόλια οργής από αγανακτισμένους πολίτες. Στο βίντεο απεικονίζονται δύο διαρρήκτες με μάσκες προστασίας να κατευθύνονται άνετοι προς την είσοδο ισόγειας κατοικίας στο Χαλάνδρι το πρωί της Τετάρτης.

«Αυτό συνέβη σε σπίτι φίλης μου στο Χαλάνδρι σήμερα το πρωί» αναφέρει στην ανάρτησή της η γυναίκα που ανέβασε το σχετικό βίντεο. Οι κινήσεις των δυο διαρρηκτών, όπως θα δείτε, καταγράφονται καρέ καρέ από την κάμερα στο θυροτηλέφωνο της οικίας.

Δείτε επίσης: Νέο βίντεο ντοκουμέντο τρόμου από ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες «μπουκάρουν» σε χρυσοχοείο και ξηλώνουν χρηματοκιβώτιο σε 3′

Κάποια στιγμή κι ενώ οι δυο άγνωστοι άντρες έχουν πλησιάσει στην πόρτα του σπιτιού, το πρόσωπο του ενός αποκαλύπτεται, καθώς του πέφτει η μάσκα. Απτόητοι, βγάζουν ένα κατσαβίδι και ανοίγουν την πόρτα σε χρόνο μηδέν. Μάλιστα, ο ένας, πριν εισέλθει στην οικία, ρίχνει μπουνιά στο θυροτηλέφωνο, για να καταστρέψει την κάμερα, χωρίς όμως επιτυχία. Οι δύο διαρρήκτες μπαίνουν με την άνεση τους στο σπίτι και το ξαφρίζουν.

Πηγή: protothema.gr

Επικοί διαρρήκτες στο Παλαιό Φάληρο: Τους κατέγραψε η κρυφή κάμερα, τους έκαναν αφίσα οι ένοικοι!

Δύο επίδοξοι διαρρήκτες στο Παλαιό Φάληρο τα έκαναν όλα λάθος όταν μπήκαν σε πολυκατοικία της περιοχής!

Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση διαρρηκτών παρουσιάζει το MEGA. Oι επίδοξοι ληστές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ευάλωτα διαμερίσματα μίας πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο.

Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας δείχνει δύο άτομα να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες της πολυκατοικίας τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, προκειμένου να εντοπίσουν σε ποια διαμερίσματα υπάρχουν ένοικοι για να προχωρήσουν σε διάρρηξη.

Μετά από αυτό το περιστατικό οι ένοικοι της πολυκατοικίας τύπωσαν σε αφίσες τα πρόσωπα των δύο ανδρών και τα τοιχοκόλλησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ωστόσο τα ξημερώματα του Σαββάτου οι αφίσες είχαν γίνει… καπνός.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά και ο εισαγγελέας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.