Survivor spoiler 26/05: Ρίχνει νέα «βόμβα» στο συμβούλιο ο Λιανός! Ανακοινώνει αυτό που περίμεναν όλοι οι παίκτες

May 26, 2022


Survivor spoiler: Προς το φινάλε του οδηγείται το Survivor 5, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, ώστε να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Γαλατσίου, αλλά μονάχα ένας εξ αυτών θα κόψει το «νήμα» για το με…

...γάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, με ορισμένους να είναι φαβορί και άλλους να ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία.Όσο προχωράμε προς το τέλος, λοιπόν, το ριάλιτι επιβίωσης θα γίνεται ολοένα και σκληρότερο. Δεν είναι μονάχα οι σχέσεις μεταξύ των παικτών, που θα δοκιμαστούν κι άλλο, όπως...

Survivor spoiler: Προς το φινάλε του οδηγείται το Survivor 5, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, ώστε να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Γαλατσίου, αλλά μονάχα ένας εξ αυτών θα κόψει το «νήμα» για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, με ορισμένους να είναι φαβορί και άλλους να ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία.

Όσο προχωράμε προς το τέλος, λοιπόν, το ριάλιτι επιβίωσης θα γίνεται ολοένα και σκληρότερο. Δεν είναι μονάχα οι σχέσεις μεταξύ των παικτών, που θα δοκιμαστούν κι άλλο, όπως έγινε στην περίπτωση του… φινάλε του ειδυλλίου μεταξύ Μαρτίκα και Βρισηίδας, αλλά και το γεγονός πως πρέπει να αντέξουν άλλο ένα μήνα κακουχίας, μαζεύοντας όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει, ώστε να τα καταφέρουν.

Η παραγωγή, από την πλευρά της, δε σταματά τις εκπλήξεις προς τους παίκτες. Πριν από λίγο καιρό, άλλωστε, προχώρησε σε νέα μείξη των ομάδων λόγω μαζικών αποχωρήσεων και, τώρα, ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί μια νέα αλλαγή στο παιχνίδι, η οποία και αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό είτε στο σημερινό (26/5) είτε σε ένα από τα προσεχή συμβούλια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.