Survivor: Όλα Ψέμα… Τόσα πήραν Σάκης – Μαριαλένα για να το «παίζουν» ερωτευμένοι στην κάμερα

May 26, 2021


Πουλάει όπως φαίνεται το «ειδύλλιο» του Σάκη με τη Μαριαλένα στο Survivor. Τα πλάνα των δύο παικτών του ριάλιτι με τα υπονοούμενα και τα φιλιά αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του Τούρκου παραγωγού με τους …

... δύο να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.Οι δυο τους δηλώνουν χωρισμένοι και φίλοι, ωστόσο οι κινήσεις τους άλλα δείχνουν. Μάλιστα, όπως φάνηκε και στο επεισόδιο της Κυριακής, έδειξαν να χαίρονται πολύ το έπαθλο στο οποίο είχαν την ευκαιρία...

Πουλάει όπως φαίνεται το «ειδύλλιο» του Σάκη με τη Μαριαλένα στο Survivor. Τα πλάνα των δύο παικτών του ριάλιτι με τα υπονοούμενα και τα φιλιά αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του Τούρκου παραγωγού με τους δύο να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Οι δυο τους δηλώνουν χωρισμένοι και φίλοι, ωστόσο οι κινήσεις τους άλλα δείχνουν. Μάλιστα, όπως φάνηκε και στο επεισόδιο της Κυριακής, έδειξαν να χαίρονται πολύ το έπαθλο στο οποίο είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά.

Οι δυο του βρέθηκαν στο σκάφος, έκαναν βουτιές, έδωσαν «υποβρύχια» φιλιά στο μάγουλο ενώ δεν έλειψαν και οι αγκαλιές και τα πειράγματα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.